fbpx
חדשות וסקירות בנושא סרטים, מוזיקה, ציוד אודיו וקולנוע ביתי
חיפוש
  • freak control
  • שיר השבוע – Bill Callahan

    שיר השבוע שלנו הפעם מגיע מתוך סינגל מיוחד של אחד האומנים שהכי מרגשים אותי, הזמר והמוזיקאי האמריקאי, Bill Callahan.

    Bill Callahan - Beautiful Child

    Bill Callahan – Beautiful Child

    הוא נולד בארה״ב בשנת 1966 והחל את דרכו במוזיקה על ידי הקלטות עצמאיות באיכות נמוכה, Bill אהב להתנסות במוזיקה ולאתגר את עצמו. ההקלטות הראשונות שלו התמקדו במוזיקה אינסטרומנטלית בשונה מעבדותיו בהמשך הקריירה שדווקא התמקדו הרבה יותר בווקל וליריקה.

    הכרתי את Bill Callahan בשנים האחרונות בזכות האלגורתמים של Spotify, שבלעדיהם כנראה שלא הייתי שומע מעולם. בשנים האחרונות Bill הפך לאחד האומנים שהכי מרגשים אותי. המלצתי על כמה אלבומים שלו בעבר, כאשר ההמלצה האחרונה הייתה אלבום הלייב, Resuscitate!, שאומנם כלל לא מעט רגעים יפים, אך גם היה מעט כבד בגלל יותר מידי קטעי סולו ניסיוניים משהו וארוכים מידי.

    ההקלטה הזו ל-Beautiful Child, שיר של Fleetwood Mac במקור (ליריקה של Stevie Nicks), בוצעה בסשן באולפני BBC בשנת 2001, כש-Bill הופיע תחת שם הבמה שלו, Smog. זו בלדה אפלה, בסגנון שמזכיר את ניק קייב, וזה בדיוק הסגנון שמוציא את הטוב ביותר מ-Callahan, הסאונד האיטי, העמוק, המטריד אפילו, מלא בנשמה ורגש.

    השיר בספוטיפיי:

    פלייליסט של כל בחירות “שיר השבוע” שלנו מכל הזמנים

    Facebook
    WhatsApp
    Telegram
    Email
    Print

    כתיבת תגובה

  • MusicStorePro
  • avreviews_brand_banner2
  • operly
  • avreviews facebook

    רוצים להישאר מעודכנים?

    דילוג לתוכן