בסקירה זו אחלוק אתכם את חוות דעתי על נגן ה-CD שבחרתי לרכוש לעצמי, שהוא למעשה נגן ה-CD הראשון שלי איי פעם, ה-Ayre CX-8.

הנגן נרכש מ-״אבי יפה״, היבואן הרשמי של מותג Ayre בישראל.
שורה תחתונה
ה-Ayre CX-8 הוא נגן ה-CD ורסטילי בעל תכנון מודולרי, שיכול להיות המקור הדיגיטלי היחיד שתצטרכו
מה אהבנו
- עיצוב תעשייתי ונקי
- תוצרת ארה״ב עם תיבה איכותית ומגש CD יציב
- תכנון מודולרי עם מודול סטרימר איכותי וגם אפשרות לכניסת USB Audio
- מגוון נרחב של יציאות דיגיטליות כולל AES/EBU
- תפריט ברור וידידותי
- איכות סאונד מצוינת באנלוגי, דיגיטלי וסטרימר
- יכולת לכבות את המעגל האנלוגי, שמשפרת עוד יותר את התוצאה בדיגיטלי
נקודות לשיפור
- שלט פלסטי עם כפתורים קטנים
- כפתורי שליטה פלסטיים בפאנל הקדמי
על חברת Ayre Acoustics האמריקאית סיפרנו לכם בהרחבה בסקירה המלאה שלנו של קדם המגבר Ayre KX-8 ומגבר ההספק Ayre VX-8 שפרסמנו לאחרונה, לכן לא נחזור על עצמינו הפעם.
העומד למבחן: Ayre CX-8
ה-Ayre CX-8, כמו ה-Ayre KX-8 וה-Ayre VX-8, שייך לסדרה 8 של חברת Ayre, שזו סדרת הכניסה שלהם וגם הסדרה החדשה ביותר שלהם. בשלב זה ה-Ayre CX-8 הוא נגן ה-CD היחיד בקו המוצרים של חברת Ayre.
כמו כל המוצרים של חברת Ayre, גם ה-CX-8 מבוסס על מעגלים ללא פידבק, בטופולוגיית Fully Balanced עם שימוש ברכיבים בדידים. הממיר המובנה מבוסס על צ׳יפ ESS ES9038Q2M ומעגל המוצא הוא בתצורת יהלום (Ayre’s Diamond output stage).
ה-CX-8 כולל יציאות אנלוגיות מסוג RCA ו-XLR, בנוסף לשלל יציאות דיגיטליות: אופטית, קואקסיאלית ו-AES/EBU, אם אתם מעדיפים לדלג על מעגל הממיר המובנה ולהשתמש בממיר חיצוני, כלומר להשתמש ב-Ayre CX-8 כטרנספורט בלבד.

מלבד היכולת לנגן CD, ניתן להוסיף ל-Ayre CX-8 שני מודולים אופציונליים:
- מודול רשת – שמוסיף כניסת רשת קווית וזוג פורטים של USB עבור חיבור התקני זיכרון. המודול למעשה הופך את ה-CX-8 לסטרימר.
- מודול USB Audio – מוסיף כניסת USB Audio, שהופכת את ה-CX-8 לממיר עבור מקור חיצוני בעל יציאה מתאימה (מחשב/סטרימר).
אני בחרתי להוסיף את מודול הרשת והגרסה שקיבלתי היא ה-Ayre X-8 Net 2. זו גרסה חדשה של החברה שהושקה לא מזמן וכוללת תוספת של יכולת חשובה ביותר וזו התמיכה ב-Tidal Connect, בנוסף לתמיכה ב-Spotify Connect ו-DLNA, שהיו גם בגרסה הקודמת. הגרסה החדשה צפויה גם לעבור הסמכה ל-Roon Ready, אך בשלב זה התהליך עוד לא הסתיים.
למי שחשובה לו התמיכה ב-SACD, ה-Ayre CX-8 אינו תומך בפורמט זה.
המידות של המכשיר בס״מ הן: 44 רוחב, 33 עומק ו-10 רוחב. משקלו של ה-Ayre CX-8 הוא 6 ק״ג.
אם תרצו לדעת עוד על הסיבות בגינן בחרתי לרכוש דווקא את הנגן הזה, אני מזמין אתכם לצפות בסרטון החשיפה שהכנתי:
עיצוב ואיכות בנייה
סרטון ה-Unboxing:
תכולת האריזה:
ה-Ayre CX-8 כולל: כבל חשמל, כבל AyreLink, שלט, סוללות, מדריך למשתמש, מתאם מ-USB לאנטנת WiFI ו-3 רגליות בידוד מעץ.

רגליות הבידוד הן רגליות עץ המצורפות כמתנה לרוכשים של מוצרי Ayre, ובמכתב מצורף הם מסבירים שהם מצאו שהצבה של מוצרי החברה על הרגליות הללו משפרת את הסאונד.
העיצוב של של ה-Ayre CX-8 תואם את הקו העיצובי התעשייתי, הנקי והפונקציונלי של מוצרי Ayre. מוצרי סדרה 8 של Ayre זמינים בגימור כסוף, או שחור, אני הזמנתי את הגימור הכסוף, שמשתלב נהדר עם המזנון ושאר חלקי המערכת.
התיבה היא מאלומיניום ומרגישה חלקה עם רמת גימור טובה.
הפאנל הקדמי כולל משמאל לימין, כפתור ההדלקה/Standby/השתק, כפתור מעבר הכניסות, מסך OLED, כונן ה-CD ומערך של כפתורי שליטה הבנוי בצורת עיגול פנימי וחיצוני.

המסך זהה למסך של קדם המגבר ה-KX-8, זהו מסך מונוכרומטי בעל פונט בגוון טורקיז-תכלת וחדות מעולה. כך שלמרות הפונט הקטן מצאתי אותו קריא גם ממרחק. בהגדרות המכשיר ניתן לקבוע האם המסך נכבה אחרי זמן מה, או נשאר דלוק קבוע. חברת Ayre ממליצה במדריך למשתמש כן לכבות את המסך על מנת להפחית כל מעגל דיגיטלי במערכת, שעלול לייצר רעש וגם עבור אריכות ימים של המסך. אני זרמתי עם ההמלצה שלהם.
המסך מציג מידע כמו שם האלבום, שם השיר (אני לא יודע אם נעשה שימוש באינטרנט על מנת להביא את הנתונים, או שהם נקראים מהדיסק) ומשך זמן הניגון של השיר (ניתן לבחור בין משך זמן הניגון, לזמן שנותר לסיום) גם בעת הזרמה שם השיר מוצג על גבי המסך.



בנוגע לכפתורי השליטה בצד ימין, הם מאוד ברורים ונוחים לשימוש, אך מצאתי את איכות הבנייה שלהם מעט פלסטית.

המגש של ה-CD נפתח ונסגר באופן חלק, הוא מרגיש כבד ויציב, למרות השימוש בפלסטיק.

לסיכום חלק העיצוב, ה-Ayre CX-8 שומר על הקו העיצובי הסולידי והפונקציונלי עם איכות בנייה טובה, למרות שהייתי מרוצה יותר לו כפתורי השליטה היו מתכתיים.
חוויית שליטה ושימושיות
התפעול של המכשיר בעזרת הלחצנים בפאנל הקדמי הינו אינטואיטיבי ופשוט, הלחצן השמאלי משמש להעברה למצב Standby, או למצב פעיל על ידי לחיצה ארוכה, ואילו לחיצה קצרה מכניסה למצב השתק, או מוציאה ממנו. הלחצן הצמוד אליו מעביר בין הכניסות השונות (CD, רשת, או USB, במידה והמודולים הרלוונטיים מותקנים). לבסוף הלחצנים בצד ימין כוללים את השליטה בניגון ואת פתיחת/סגירת המגש של ה-CD.
בנוסף, ה-Ayre CX-8 מגיע עם שלט, זהו שלט עבור כל מכשירי סדרה 8, כולל קדם המגבר, הממיר ונגן ה-CD. לכן התייחסנו אל השלט גם בסקירה של ה-Ayre KX-8. השלט הינו פלסטי ועמוס בכפתורים קטנים. כמה מהכפתורים החשובים ביותר כמו הכניסה לתפריט, או לחצן החזרה, הם אפילו יותר קטנים מהשאר.

כשנכנסים לתפריט הוא מוצג באופן ידידותי והגיוני על המסך, התפריט מחולק לחמישה תתי-תפריטים. בתת-התפריט הכניסות (Input), ניתן לאפשר או לבטל את הכניסות ולשנות את השם שלהן. בתפריט המוצא (Output), ניתן לקבוע אלו יציאות פעילות: אנלוגיות בלבד, דיגיטליות בלבד או שתיהן, שזו אופציית ברירת המחדל. בחלק מבחן ההאזנה נתייחס להשפעה של הגדרה זו. תפריט המסך (Display), מאפשר לקבוע לאחד כמה שניות המסך יכבה, ניתן גם להשאיר אותו דולק כל הזמן. בתפריט הרשת (Network) ניתן להגדיר את חיבור ה-WiFi ולבצע עדכון תוכנה, אני בחרתי בחיבור רשת קווי. לבסוף בתפריט המערכת (System) ניתן לקבל מידע על גרסת הקושחה המותקנת ולראות אלו מודולים מותקנים במכשיר שלכם.
שני נושאים נוספים שאציין בנוגע לחוויית השימוש. ראשית בנוגע להזרמה, לעיתים כשפונקציית ההזרמה משולבת על ידי מודול בתוך מכשיר, זה מוביל לכך שניתן להזרים למכשיר רק כאשר הוא במצב פעיל. אני שמח לדווח שניתן להתחיל להזרים אל ה-Ayre CX-8 באמצעות Spotify Connect, או Tidal Connect, גם כאשר המכשיר נמצא במצב של Standby, מה שידליק אותו ויעביר לכניסת הרשת באופן אוטומטי.
הנושא השני שאתייחס אליו הוא מעט חוסר יציבות בהגדרה של כיבוי המסך, קרה לי פעם או פעמיים שלמרות שהגדרתי שהמסך יכבה לאחר 5 שניות, הוא נכנס למעין לולאה, והיה מהבהב כל 5 שניות, אבל נשאר דלוק. אתחול המכשיר סידר את הבעיה.
מבחן ההאזנה
עבור מבחן ההאזנה של ה-Ayre CX-8 שימשה אותי המערכת האישית שלי, שמורכבת מרמקולי YG Acoustics Carmel 2, מגבר משולב Nagra Classic Int, ממיר MSB Discrete DAC עם שני ספקי כח חיצוניים וסטרימר Nagra Streamer. פרטי המערכת כולה, כרגיל מצוינים בתחתית הכתבה.
מבחן ההאזנה הפעם מבוסס כולו על השוואות, אז בואו נתחיל:
השוואה 1: הממיר של Ayre CX-8 מול MSB Discrete DAC
ההשוואה הראשונה כללה בחינה של ביצועי הממיר של ה-Ayre CX-8 בהשוואה לממיר ה-MSB Discrete DAC. לשם המבחן הזה חיברתי בכבל קואקסיאלי מדגם Nordost Blue Heaven את ה-Ayre CX-8 אל ה-MSB Discrete DAC ובמקביל חיברתי את ה-CX-8 בכבל RCA אנלוגי של חברת QED, ישירות אל המגבר המשולב.
האלבום ששימש אותי בחלק הזה היה Two Piece Puzzle של Rosalie Cunningham. והיצירה שבחרתי היא Donovan Ellington.

התחלתי בניגון דרך כבלי ה-RCA, כלומר כאשר הממיר של ה-Ayre CX-8 עושה את ההמרה. יש הפרדת בס טובה עם טקסטורה מרשימה של הבס. הווקל ממורכז והפרזנטציה אנרגטית עם במה גדולה ועוטפת ושקט מרשים בין הכלים. האפקטים של הדיסטורשן נשמעים מדויקים ובנוסף מיקום האובייקטים על פני הבמה הינו קל להבחנה.
כשעברתי לניגון דרך ה-MSB Discrete DAC, הבס נשמע עשיר ובשרני יותר, הוא הדוק ופאנצ׳י יותר. המיד כולל מעט יותר פרטים. אולי ההבדל המשמעותי ביותר הוא בפרזנטציה הרגועה, החלקה והנעימה יותר. בנוסף, הבמה מעט יותר רחבה ועמוקה.
העדפתי את התוצאה דרך ממיר ה-MSB Discrete DAC וכפי שציינתי בסרטון החשיפה של רכישת ה-Ayre CX-8, מראש הכוונה שלי הייתה להשתמש בו כטרנספורט. כמובן שממיר ה-MSB Discrete DAC הינו בקטגוריית מחיר גבוהה יותר ובנוסף היה פער בעלות והאיכות של הכבל הדיגיטלי לעומת ה-RCA האנלוגי. עם כל זאת, התוצאה הייתה אנרגטית ומהנה ביותר גם דרך הממיר הפנימי של ה-CX-8, לכן אם אתם מחפשים נגן CD כולל ממיר, אני חושב שה-Ayre CX-8 הוא בחירה מעולה, ואם תרצו לקבל ביצועים טובים יותר מהממיר הפנימי שלו, תצטרכו לעלות רמה ולהשקיע סכום לא קטן.
השוואה 2: חלק הטרנספורט של Ayre CX-8 מול Oppo 103
כפי שציינתי, ה-Ayre CX-8 הוא נגן ה-CD הייעודי הראשון שלי, עד כה הנגן ששימש אותי לניגון CD היה נגן הבלוריי Oppo 103, שיש לי אותו כעשור כבר. לא ביצעתי כאן השוואה של נגן+ממיר, אני חושב שזו כלל לא תחרות והיתרון של ה-CX-8 הוא ברור, השאלה היא האם יהיה פער משמעותי בחלק הטרנספורט של שניהם. על מנת לבחון זאת חיברתי כל אחד מהמכשירים בתורו אל ה-MSB Discrete DAC באמצעות הכבל הקואקסיאלי, Nordost Blue Heaven, כך שהפעם יש ״משחק הוגן״ ושימוש באותו הכבל.
האלבום ששימש אותי עבור השוואה זו הוא 1970 של אבישי כהן – Avishai Cohen. והיצירה שבחרתי היא קטע הפתיחה Song of Hope.

התחלתי מניגון דרך ה-Oppo והאמת שהיה לי דיי קל לזהות את הנקודות בהן ה-Ayre CX-8 יוכל להפגין שיפור. ההפרדה של המיד לא היתה מספיק טובה, מה שהתבטא בכך שהווקל לא היה מספיק ברור ובסולו הפסנתר, הפסנתר לא היה מופרד מספיק מהבס, התחושה הייתה שהם מתערבבים אחד עם השני. בנוסף התחושה הייתה שההעברה אינה מספיק נקייה. בצד החיובי, הבס היה חמים ועוטף, המקצב אנרגטי והבמה דיי גדולה.
דרך ה-Ayre CX-8 הפרזנטציה מעודנת יותר, הווקל מופרד באופן משמעותי טוב יותר, זה נכון לגבי כל הפרדת השכבות. לבס יש יותר טקסטורה וההעברה היא חלקה ונעימה יותר. הסאונד נקי יותר והפרדת הפסנתר מהבס בקטע הסולו מובחנת יותר.
ה-Oppo 103 הוא מכשיר נהדר, שעדיין הולך לשמש אותי לצפייה בהופעות בלוריי, אך עבור ניגון CD, ה-Ayre CX-8 הוא ברמה אחרת מבחינת ניקיון, פירוט והעברה חלקה ומהנה.
השוואה 3: חלק הסטרימר של Ayre CX-8 מול Nagra Streamer
מכיוון שרכשתי את מודול הרשת של ה-Ayre CX-8, רציתי לבחון את הביצועים שלו כסטרימר לעומת ה-Nagra Streamer. שוב הכבל ששימש אותי לבחינת שני המקורות היה הכבל הקואקסיאלי Nordost Blue Heaven.
היצירה שבחרתי היא יצירת הנושא של האלבום Can't Stop Running מאת נגן הבס, היוצר והמוזיקאי הישראלי, Adam Ben Ezra. את היצירה הזרמתי באמצעות Tidal Connect אל שני המקורות.
התחלתי עם ה-Ayre CX-8, הפתיחה האווירתית מייצרת במה תלת ממדית וגדולה. ניגון הבס כולל הפרדה טובה מהתופים, שכוללים פירוט והדיקות טובה.
כשעברתי ל-Nagra Streamer הרגשתי יותר פרטים בקטע הפתיחה, הסטרימר של Nagra מצטיין ממש בשחזור פרטים בקטעים שקטים. היה שיפור בגודל הבמה, במידת הטבעיות של הפרזנטציה, במיקרו דינמיקה ובסך הכל התוצאה הייתה עשירה וטבעית יותר.
יחד עם זאת, התוצאה של ההזרמה דרך ה-Ayre CX-8 הייתה טובה מאוד, וההבדלים בין שני הסטרימרים הם בגדר ״דקויות אודיופיליות״, כך שללא ספק ה-Ayre CX-8 יכול לתפקד נפלא בתור מקור דיגיטלי שלם, הכולל ניגון CD והזרמה.
השוואה 4: ביצועי חלק הטרנספורט של Ayre CX-8 בחיבור קואקסיאלי מול AES/EBU
ההשוואה הרביעית כללה השוואה של ביצועי ה-Ayre CX-8 בשני חיבורים דיגטליים שונים, החיבור הקואקסיאלי, שוב באמצעות כבל Nordost Blue Heaven ובחיבור ה-AES/EBU שעבורו שימש אותי הכבל Shunyata Research Alpha V2. רכשתי את הכבל של Shunyata Research במקור עבור הסטרימר הקודם שלי, ה-Lumin U2 Mini, אך בקושי השתמשתי בו לפני שהחלטתי להחליף את הסטרימר ולרכוש את ה-Nagra Streamer, שאינו כולל יציאה זו. מדובר בכבל יקר יותר בהשוואה ל-Nordost Blue Heaven, כך ששוב יש כאן משחק לא 100% הוגן.
לצורך ההשוואה הזו בחרתי באלבום This Dream Of You של Diana Karll, כאשר היצירה שבחרתי היא Autumn In New York.

התחלתי בחיבור הקואקסיאלי, מהתו הראשון ברור שמדובר כאן בהקלטה משובחת עם עומק ורבדים מרשימים. הגיטרה טבעית ומלאה בפרטים. קולה של Diana ממורכז ומופרד היטב מהגיטרה והבס שכולל יחס נהדר בין פאנצ׳יות לרכות.
כשעברתי ל-AES/EBU, עם כמה שהפרזנטציה הייתה טובה קודם, הרגשתי בשיפור נוסף שהתבטא בסאונד אוורירי וקליל יותר, עם פרזנטציה טבעית ומרגשת עוד יותר. הפער הוא לא ענק, אך הוא מורגש והופך את ההעברה לעוד יותר חלקה, הקול של Diana מלטף ומופרד באופן נפלא מהמוזיקה, הבס מעט חלק יותר וכולל שיפור קל ברמת הפירוט.
השוואה 5: ביצועי ה-Ayre CX-8 כאשר חלק המוצא האנלוגי דלוק לעומת כבוי
עבור ההשוואה החמישית והאחרונה נשארתי עם חיבור ה-AES/EBU ורציתי לבחון את ההשפעה של הגדרת ה-Output של ה-Ayre CX-8, עד כה הוא היה מוגדר להוציא סאונד דרך היציאות הדיגיטליות והאנלוגיות במקביל, וכאן רציתי לבחון האם אקבל שיפור על ידי ביטול היציאות האנלוגיות, מה שלפחות בתאוריה אמור לכבות את מעגל הממיר ולהפחית את כמות הרעשים.
האלבום שנבחר למשימה הוא The Scope של המתופף הצרפתי Manu Katché. היצירה שבחרתי בה היא Glow.

כאשר כל היציאות מאופשרות, מקבלים הפרדת בס מצויינת, הקלטת התופים כאן פשוט נפלאה. הבמה גדולה ועוטפת והבס הוא עמוק, פאנצ׳י הדוק במידה טובה והקלידים האלקטרונים נשמעים קלילים ומפורטים.
כאשר כיביתי את היצירות האנלוגיות על ידי הבחירה בתפריט ב-Digital Only:

דיי נדהמתי מהפער, זו כנראה הייתה ההפתעה הגדולה ביותר במבחן ההשוואות הזה. באותה עוצמת ניגון, פתאום קיבלתי יותר ווליום, היה שיפור בניקיון והדינמיות, הפרזנטציה הייתה גדולה ועוצמתית יותר, עם שקט משופר בין הכלים, רצפת רעש נמוכה יותר ובסיכומו של דבר זו התוצאה הטובה ביותר שקיבלתי מה-Ayre CX-8. אני חושב שזה פשוט פנטסטי שחברת Ayre בחרו לשלב את היכולות הזו של לכבות את מעגל היציאות האנלוגיות, כי עבור מי שאינו צריך אותם, כך מקבלים שיפור מורגש באיכות הסאונד.
הסאונד היה כל כך מהנה, שבשלב הזה עזבתי את המחברת והעט, התרווחתי על הספה והאזנתי בהנאה רבה לאלבום כולו עד הסוף, זו הרי הסיבה שבגללה קונים רכיב אודיו בסופו של יום.
סיכום
ה-Ayre CX-8 כולל את העיצוב הסולידי והנקי של מוצרי החברה, יחד עם איכות בנייה טובה, תוצרת ארה״ב. כשההערה היחידה שלי כאן היא כפתורי הפלסטיק, שהייתי שמח לראות במקומם כפתורים מתכתיים .
חוויית השימוש והשליטה במכשיר הינה מצוינת וידידותית. כאשר לצד הפשטות יש כאן גם גיוון ויכולת התאמה אישית, למשל של כניסות פעילות, יציאות פעילות, תפקוד המסך ועוד.
ביצועי האודיו של ה-Ayre CX-8 הינם ברמה גבוהה בתור מקור שלם, של טרנספורט וממיר, אם תרצו להתעלות מעל ביצועי הממיר הפנימי, תצטרכו להשקיע לא מעט בממיר חיצוני איכותי. במידה ואתם עושים זאת, מומלץ בחום לכבות את מעגל המוצא האנלוגי של ה-Ayre CX-8, מה שמשפר את ביצועיו עוד יותר.
אם כך, עבורי באופן אישי, ה-Ayre CX-8 מסיים את מסע שדרוג המקורות שלי, שכוללים כעת את הפטיפון SME Model 12 MK2, עבור ניגון תקליטים, את ה-Nagra Steamer עבור הזרמה וכעת גם את ה-Ayre CX-8 עבור ניגון CD.
ה-Ayre CX-8, נגן ה-CD היחיד בשלב זה בהיצע המוצרים של החברה האמריקאית, כולל תכנון מודולרי, שמאפשר להפוך אותו לסטרימר וגם ממיר עם כניסת USB Audio, בנוסף לתפקודו בתור נגן CD. מבחר היציאות האנלוגיות והדיגיטליות של ה-CX-8 הוא נרחב ושלם, כך שלא משנה באיזה אופן תרצו לחבר אותו, יש לו את סוג החיבור שתצטרכו.
מחיר: 29,000 ש״ח לדגם הבסיס, 36,350 ש״ח לדגם שכולל את מודול הרשת
אחריות: 5 שנים (שנתיים על מנגנון הדיסק)
השוואת בונוס: Ayre CX-8 בחיבור AES/EBU מול Nagra Streamer בחיבור קואקסיאלי
לשם השלמות של המבחן, הוספתי השוואת בונוס נוספת מכיוון שהביצועים של ה-Ayre CX-8 לאחר הביטול של המעגל האנלוגי השתפרו, רציתי לחזור ולבחון את ביצועי חלק הסטרימר שלו מול ה-Nagra Streamer בתצורה זו. בחלק הזה ה-Ayre CX-8 היה מחובר אל הממיר בחיבור AES/EBU, בעוד ה-Nagra Streamer היה מחובר באמצעות כבל קואקסיאלי.
היצירה שבחרתי הפעם הייתה Unstated של Dominique Fils-Aimé.
התחלתי עם ה-Ayre CX-8, קיבלתי בס מעט חמים ופאנצ׳י, הווקל מופרד וממורכז, הכינורות כוללים גבוהים חדים וברורים ורצפת הרעש היא נמוכה במיוחד.
כשעברתי אל ה-Nagra Streamer, קיבלתי הגדרת בס טובה יותר, עם יותר פרטים, הדינמיות הייתה גבוהה יותר, היה שיפור בניקיון של הווקל והכינורות נשמעו רכים יותר בגבוהים. כך שיש כאן פרזנטציה רגועה ונעימה יותר.
אז כמו בהשוואה מספר 3, ההבדלים הם בגדר ״דקויות אודיופיליות״ ומודול הרשת של ה-Ayre CX-8 נשמע מעולה והוא תוספת משמעותית ומשתלמת, אך ההעדפה שלי עבור נטו סטרימר אודיו היא ה-Nagra Streamer.
המערכת ששימשה אותי לסקירה:
רמקולים: YG Acoustics Carmel 2
סטרימר: Nagra Streamer
נגן בלוריי: Oppo 103
ממיר: MSB Technology Discrete DAC עם שני ספקי כח חיצוניים
מגבר משולב: Nagra Classic Int
כבלים:
כבל קואקסיאלי לחיבור מקורות לממיר: Nordost Blue Heaven
כבל XLR בין הממיר למגבר: Nordost Blue Heaven
כבל RCA בין נגן ה-CD למגבר: QED
כבל AES/EBU לחיבור בין נגן ה-CD לממיר: Shunyata Research Alpha V2
כבלי רמקולים: Nordost Blue Heaven
חשמל:
כבלי חשמל עבור הסטרימר, המגבר והממיר: Nordost Blue Heaven
מפצל חשמל: QBASE QB8 Mark II (אליו חוברו הסטרימר, המגבר, הממיר ונגן ה-CD)
כבל חשמל עבור המפצל: Nordost Red Dawn