fbpx
חדשות וסקירות בנושא סרטים, מוזיקה, ציוד אודיו וקולנוע ביתי
חיפוש
  • LG OLED C2 – מסך OLED במבחן

    הפעם הגיע אלינו לסקירה המסך החדש, LG OLED C2 בגודל 65 אינץ׳. מידי שנה סדרה C של LG, היא סדרת מסכי הפרימיום הנימכרת, המדוברת והפופולרית ביותר. הסיבה לכך היא שהמסך מהווה שילוב משתלם במיוחד בין רמת מחיר לביצועים.

    בסקירה זו ננסה להבין האם גם השנה ל-LG C2 יש פוטנציאל להפוך למסך הפרימיום הנמכר ביותר של החברה.

    אנחנו מודים לקבוצת ח.י., היבואן הרשמי של מסכי LG בישראל, על כך שהם שלחו לנו את המסך לצורך סקירה.

    LG OLED C2

    השורה התחתונה

    ה-LG OLED C2 מציג שורה מרשימה של שדרוגים, החל משיפור באיכות התמונה, עיצוב מרשים עם מסגרת דקיקה וחוויית שימוש תגובתית יותר. כל אלו הופכים את ה-C2 לאחד המסכים הטובים והמשתלמים בשוק

    מה אהבנו
    • עיצוב משודרג, עם מסגרת דקה במיוחד
    • מערכת ה-WebOS 22 חלקה ותגובתית יותר
    • תמונה קולנועית וטבעית בזכות השחור האבסולוטי וההארה ברמת הפיקסל
    • שיפור של 20% בבהירות המקסימלית ושיפור בפירוט גווני השחור
    • מנגנון החלקת תנועה אפקטיבי במצב ״תנועתיות קולנועית״
    • תמיכה מלאה ונרחבת בתקנים ויכולות גיימינג עם תפריט ייעודי
    נקודות לשיפור
    • כבל חשמל מובנה עלול להקשות על הסתרת הכבל בעת תלייה על קיר
    • מסך הבית כולל חלקים שלא ניתן להסיר, כמו המלצות צפייה


    סקירת וידאו

    העומד למבחן: LG OLED C2

    היצע מסכי ה-OLED של חברת LG שקבוצת ח.י. בחרו לייבא השנה כולל את סדרת הכניסה A2, סדרת הביניים C2, שנסקרת כאן, סדרת הגלריה היוקרתית, G2, ומסך הדגל, ה-8K OLED מסדרת Z2. בנוסף, קבוצת ח.י. מייבאת שני מסכי OLED מיוחדים, אשר הוצגו באירוע השקת דגמי המסכים החדשים של LG לשנת 2022. המסכים הללו הם ה-ART90, מסך OLED מעוצב עם רמקול בחלקו התחתון אשר עולה ויורד, וה-R1, הדגם המתגלגל והאולטרה יקר.

    סדרת ה-C2 מגיעה השנה לארץ במבחר גדלים נרחב במיוחד, החל מ-42 אינץ׳ ואז 48, 55, 65, 77 ו-83. כך שכל אחד יכול לבחור את הגודל המתאים לו ביותר של מסך ה-C2, ממסך 42 אינץ׳ צנוע, שיכול להתאים לחדר שינה, או בתור מוניטור למשחקים ועד לגודל עצום של 83 אינץ׳, שיכול להיות הכוכב בחדר קולנוע ייעודי.

    מה שהופך את סדרת C של מסכי ה-OLED של LG לכל כך פופולרית, אלה הביצעים והמפרט העשיר שלה ביחס למחיר. כך שבין אם אתם חובבי קולנוע, ספורט או גיימינג, סדרת LG OLED C2, מספקת מענה שלם וכולל לדרישותיכם.

    סדרת ה-C2 מבוססת על מעבד התמונה הבכיר של חברת LG, ה-α9 דור 5, המסך מגיע עם ארבע כניסות HDMI 2.1, פאנל OLED בעל קצב רענון של 100Hz, תמיכה בפורמטי HDR 10 Pro, Dolby Vision IQ ו-HLG. מערכת השמע היא בתצורה של 2.2 בהספק של 40W.

    החידושים בסדרה C2

    בשנה שעברה חברת LG השיקה את פאנל ה-OLED EVO בעל בהירות משופרת, שהושגה בזכות מימוש יעיל יותר של הפאנל מבחינה אנרגטית. פאנל זה הוטמע בסדרת ה-G1 בשנה שעברה. בהמשך השנה התברר שהפאנל הוטמע גם בחלק ממסכי ה-C1, אך בגלל ההגדרות והמבנה של ה-C1, לא ניתן היה להגיע בו לרמת הבהירות של ה-G1.

    השנה כל מסכי C2 מגיעים עם פאנל ה-OLED EVO ומציעים שיפור בבהירות המקסימלית בכ-20% לעומת מסכי ה-C1 של אשתקד.

    שיפור נוסף הוא במעבד שאחראי על תפעול מערכת ההפעלה של המסך, ה-WebOS 22. בשנה שעברה פלטפורמת WebOS עברה מתיחת פנים משמעותית, ובפעם הראשונה הציעה מסך בית המתפרש על מסך מלא, בניגוד לפס האפליקציות בחלק התחתן של המסך, שהיה לסימן הזיהוי של מערכת WebOS במשך שנים. יחד עם מתיחת הפנים הזו, הגיעה גם ירידה מסוימת בחלקות הממשק, שהפך להיות מעט כבד יותר. השנה מסכי LG מגיעים עם מעבד חזק יותר, שמבטיח חוויית שימוש חלקה ותגובתית.

    חידוש נוסף השנה בדגם ה-C2 הוא בכך שמדובר בדגם ה-OLED הראשון שזמין גם בגודל 42 אינץ׳, כך שגם מי שמעוניין במסך קטן, יכול ליהנות מאיכות של מסך OLED. במשך שנים הביקוש של הצרכנים למסכים גדולים הלך וגבר, בעקבות כך יצרניות הטלוויזיות לא ראו לנכון להשקיע במסכים קטנים מ-55 אינץ׳. לכן, לרוב בגדלים הקטנים יותר מ-55, לא ניתן היה להשיג אף אחד מהדגמים הבכירים.

    החידושים הנוספים ב-C2 הם בתחומי העיצוב, איכות הבנייה ומערכת ההפעלה, חידושים אלה נתאר בחלקים המתאימים.

    עיצוב ואיכות בנייה

    השנה סדרת מסכי ה-LG OLED C2 (וגם סדרת ה-G2) עברו מהפכה של ממש מבחינת השימוש בחומרים המרכיבים את המסך. החברה עברה להשתמש בחומרים סיביים חדשים, המחליפים את השימוש במתכת. המשמעות של השינוי היא הפחתה ב-45% במשקל המסך.

    גם בעובי המסגרת של המסך, יש הפחתה משמעותית מ-10.2 מ״מ ל-6 מ״מ בלבד. שינוי נוסף הוא בעיצוב החלק הבולט מאחורי המסך, שכולל את המעגלים האלקטרוניים והרמקולים. החלק האחורי אחיד וחלק, צר יותר (4.4 ס״מ) ואולי השינוי הכי משמעותי הוא המעבר של כל הכניסות לצד, כשהן פונות הצידה, לא עוד כניסות המפוזרות בין שני אזורים, כשאחד מהם פונה לאחור ומקשה מאוד על הגישה כאשר הטלוויזיה תלוייה על הקיר. זהו שינוי מבורך ואני חייב לתת ציון לשבח על כך ל-LG.

    כשמחברים את כל השינוים האלה יחד עם שינוי בגוון המסגרת החיצונית, שכעת הוא בצבע אפור מטאלי, התוצאה הסופית היא אחד המסכים היפים ביותר בשוק.

    המעמד השולחני הוא מעמד טרפזי מעוצב בגימור מוברש. זהו מעמד יפיפה, אך פחות פרקטי במידה ורציתם להציב סאונד-בר בתחתית המסך.

    LG OLED C2 - מסך OLED במבחן
    המעמד השולחני של ה-LG OLED C2

    השלט הוא שלט ה-Magic המוכר. הוא נוח לאחיזה, הכפתורים מספיק מרווחים ויש לו את היכולת לשמש בתור ״עכבר״.

    LG OLED C2

    הפעלה ראשונה

    מה חדש בהפעלה הראשונה של המסך? צפו בצילום ההפעלה הראשונה בסרטון שהכנו:

    החידושים ב-WebOS 22

    החל מהשנה חברת LG החליטו לשנות את שמות הגרסאות של ה-WebOS לפי שנת היציאה, בשנה שעברה הגרסה הייתה 6.0, והשנה במקום 7.0 אנחנו עוברים לגרסת 22.

    מערכת ה-WebOS 22 מביאה איתה לא מעט יכולות חדשות:

    • פרופילים אישיים המאפשרים למשתמשים ליהנות מחוויית צפייה מותאמת אישית. תחת כל פרופיל, יכולים משתמשים להגדיר גישה מהירה לשירותי הסטרימינג המועדפים עליהם.
    • יכולת ה-NFC Magic Tap מאפשר לשקף מסך של מכשיר נייד לטלוויזיית.
    • מצב Always Ready – מוכנות תמידית, הופך את טלוויזיית LG לתצוגת מדיה כאשר היא אינה בשימוש, ניתן להציג יצירות אומנות, תצוגת שעון או השמעת מוזיקה.
    • שיתוף מסך מחדר לחדר מאפשר להעביר תכנים המשודרים בממיר או ערוצי עידן פלוס מחדר לחדר.
    • ריבוי צפיות מאפשר לראות תמונה לצד תמונה משני מקורות שונים.
    • יכולת Remote Desktop PC מאפשרת לחבר מחשב שולחני מרחוק להצגה על גבי הטלוויזיה בקלות רבה דרך מסך הבית.

    כפי שציינו, השנה מעבד חדש אחראי על הרצת מערכת ה-WebOS ואכן הורגש שיפור משמעותי בחלקות והתגובתיות של המערכת.

    במסך הבית תוכלו לראות את מזג האוויר, טיפים למיניהם, המלצות צפייה, מעקב אחר תוצאות הספורט של הקבוצות המועדפות עליכם וכמובן גישה לאפליקציות המותקנות בטלוויזיה שלכם.

    עבורי האפליקציות הן החלק השימושי ביותר, והייתי שמח לו מסך הבית היה נותן להם שטח מסך גדול יותר. יש לכם אפשרות לסדר את האפליקציות ואת שאר החלקים במסך הבית, אבל לא ניתן להסיר חלקים, כמו למשל את המלצות הצפייה, שמציעות תכנים מאמזון פריים בעיקר, גם אם אתם כלל לא מנויים לשירות.

    מערכת ה-WebOS 22 הינה מערכת חכמה, מתקדמת וידידותית, אך אני לא יכול להימנע מלהיתגעגע לפשטות והניקיון של הממשק הקודם, לפני ש-LG עברו למסך בית על מסך מלא.

    בנושא תפריטי ההגדרות, יש מעט שינויים מהשנה שעברה כמו שינוי שם של כמה הגדרות (למשל בהירות נקרא כעת ׳רמת שחור׳), ובנוסף מספר הגדרות חדשות, שמציעות לבחור באופן אוטומטי את מצב התמונה.

    בסרטון המקיף הבא אני עובר על מסך הבית, כל תפריט ההגדרות וגם מצב ממטב המשחק של ה-LG OLED C2:

    מבחן הצפייה

    בחלקים הבאים אתייחס לביצועי המסך בשלל סוגים של תכני וידאו, חשוב לי לציין שהתמונות צולמו באמצעות מכשיר הטלפון שלי, iPhone 12 Pro, ואינן יכולות להעביר את האיכות המלאה של המסך, לכן שילוב התמונות בסקירה הינו בגדר להמחשה בלבד.

    דבר ראשון שעשיתי כשקיבלתי את המסך, היה כמובן להגדיר את חשבונות נטפליקס, סלקום ויוטיוב, על מנת לאפשר למשפחה שלי להמשיך לצפות בתכנים שלהם, ועל הדרך לשמור על הבריאות שלי. השלב השני הוא להעביר את הטלוויזיה אל מצבי התמונה המדויקים ביותר שלה, שהם Filmmaker Mode עבור תכני SDR ו-HDR ומצב סינימה הום עבור תכני Dolby Vision.

    בימים הראשונים אני ומשפחתי צפינו בתכנים ״הרגילים״ על מנת להתרשם משימוש יום-יומי במסך. בתכני SDR של סלקום, התרשמתי עמוקות מהצבעים הרוויים והחיים, והתמונה התלת ממידית, אפילו בתוכניות החדשות והאירוח מבית ״קשת״. יכולת האפסקייל של ה-C2, כלומר ההמרה של התמונה מרזלוציה נמוכה ל-4K, הינה מרשימה ביותר.

    LG OLED C2 - מסך OLED במבחן
    תמונה המדגימה את התלת ממדיות של התמונה

    ממשיכים בנושא אוכל, צפינו בנטפליקס בפרק של ״להאכיל את פיל״, סדרת הדוקו אוכל/תיירות החביבה. הסדרה משודרת בפורמט Dolby Vision וצפינו בה במהלך היום. התמונה בהירה, קונטרסטית מאוד, הצבעים מלאי חיים ויחד עם זאת לא מוגזמים או זרחניים.

    LG OLED C2 - מסך OLED במבחן

    המשכתי לתכנים קולנועיים יותר, צפיתי בפרק 2 של העונה הרביעית והחדשה של ״דברים מוזרים״, שגם היא משודרת בפורמט Dolby Vision. תחילה צפיתי במהלך היום.

    בתמונה הבאה ניתן לראות את הצבעוניות בשערה והעיניים של מקס, כמות הפרטים המדהימה בפניה ומידת הטבעיות של התמונה.

    LG OLED C2 - מסך OLED במבחן

    נושא הטבעיות הוא אחד היתרונות הגדולים של מסכים בטכנולוגיית ה-OLED. במסכי LED נעשתה התקדמות אדירה בקונטרסטיות בשנים האחרונות, במיוחד במסכי ה-MiniLED, כמו למשל במסך ה-QNED99 מבית LG. בכדי להגיע לרמת שחורים טובה, מסכי LED מבצעים עיבודי תמונה, הכוללים חלוקה של התמונה לאלפי אזורי עמעום וקביעת רמת תאורה של כל אזור. מסכי ה-OLED לעומתם פשוט ממירים כל ערך של פיקסל בתמונה לרמת הארה של הפיקסל המתאים. זו כמובן הפשטה של התהליך ויש תהליכי עיבוד תמונה גם במסכי OLED ועדיין התמונה פחות מעובדת, והיא מרגישה רכה וטבעית יותר.

    הנה כמה תמונות נוספות שנלקחו מ״דברים מוזרים״ להתרשמותכם, הפעם בצפייה בחדר חשוך:

    אחת מנקודות החולשה של טכנולוגיית ה-OLED היה רמת הפירוט בגווני השחור, שהם קצת מעל לשחור המוחלט. לא פעם במסכי ה-OLED ישנה תופעה של Black Crashing, כלומר פרטים בגווני השחור שהופכים לפשוט שחור. בתמונה הבאה רמת הפירוט הייתה מצויינת, היה ניתן לראות את הדשא שבצידי הכביש גם במקומות בהן התאורה חשוכה ביותר (אם כי לא בטוח שתוכלו לראות זאת בצילום).

    LG OLED C2 - מסך OLED במבחן

    את גווני השחור בחנתי גם בסדרת האנימציה המשובחת, ״אהבה, מוות & רובוטים״, שעונתה השלישית עלתה בנטפליקס לא מזמן. שוב מדובר בפורמט ה-Dolby Vision. הפרק השני בעונה 3, נקרא ״מסע קשוח״, והוא כולל אנימציה, מהמרשימות שיצא לי לראות בשנים האחרונות. בתמונה הבאה צוות הספינה עומד על הסיפון בחושך, כמות הפרטים על רצפת הספינה היא לא פחות ממדהימה.

    LG OLED C2 - מסך OLED במבחן

    הפרק מציג רמת פירוט נפלאה, צבעים מרהיבים ורמת בהירות גבוהה באלמנטים כמו השמש.

    תכנים נוספים שצפיתי בהם היו גמר ה-NBA:

    LG OLED C2
    סטף קרי מסביר את המשחק הראשון שלו איי פעם בלי שלשה בפלייאוף

    עור השחקנים טבעי ומדויק, התנועה הרגישה חלקה ולא הרגשתי צורך להשתמש במנגנון החלקת התנועה כלל. ה-C2 הוא מסך מעולה לצפייה בספורט.

    שירות דיסני פלוס הגיע אלינו סופסוף, האפליקציה של LG הייתה כמובן מוכנה בזמן. השירות נמצא בימיו הראשונים והוא בהחלט חווה בעיות, כגון תקיעות בעת ניגון ועוד. כבר אחרי יום-יומיים הגיע עדכון ראשון לאפליקציה, שכנראה תצטרך עוד כמה סבבי עדכון עד שהיא תגיע ליציבות מוחלטת. כאן האחריות היא כמובן על מפתחת האפליקציה ולא על LG. כל שאר האפליקציות שניסיתי, כגון נטפליקס, סלקום ויוטיוב, פעלו ללא דופי.

    הבן שלי שמח להתחיל לצפות ביקום הקולנועי של מארוול, הוא פתח ב״איירון-מן״ הראשון, באיכות Dolby Vision:

    התמונה צבעונית ותלת ממידית, רמת פירוט טובה מאוד בחלקים הבהירים, הניגודיות בתכני HDR בולטת במיוחד בזכות היכולת של ה-LG C2 להציג שחור מוחלט. בחלק מהסצנות הרגשתי מעט חוסר פירוט בגווני השחור, למשל בתמונה של טוני ואובדיה חסר לי קצת פירוט בחליפות שלהם, אך מכיוון שזה לא היה כך בקטעים בנטפליקס, אני מסיק שמדובר בבעיה של שירות דיסני, או לפחות בסרט הספציפי הזה בשירות.

    החלקת תנועה

    נושא החלקת התנועה הוא אחד מהנושאים השנויים במחלוקות בקרב חובבי הוידאו. בעוד חברות רבות משקיעות במנגונים אלה, רוב מוחלט של הוידאופילים, לא מוכנים להתקרב אליהם, מכיוון שהם מציירים תנועה שמרגישה מלאכותית ולעיתים גם נוצר אפקט ״אופרת הסבון״ הידוע לשמצה.

    עד לשנה ההמלצה שלי בנוגע להחלקת תנועה בטלוויזיות LG הייתה, שאם אתם ממש מרגישים צורך בה, אני ממליץ לבחור את מצב המשתמש, שמאפשר לקבוע בעצמכם את רמות ה-De-Judder וה-De-Blur. ברמות הנמוכות שלהם, ניתן להגיע לתוצאה מאוזנת. בדגמי LG בשנה שעברה נוסף מצב מובנה חדש של החלקת תנועה, שנקרא ״תנועתיות קולנועית״. המצב הבטיח לתת החלקת תנועה מעודנת ללא אפקטים מלאכותיים. כשניסיתי את המצב הזה בדגמי השנה שעברה, הרגשתי מיד בתנועה חלקה ״מידי״ ולא הייתי מרוצה מהתוצאה.

    כשצפיתי ב-C2 בסצנה מתוך ״דברים מוזרים״, שכללה תנועה איטית של המצלמה כלפי מעלה, הרגשתי מעט ״קרטועים״ בתמונה, כלומר תנועה לא חלקה. סצנות תנועת מצלמה כזו, הן היחידות בהן הרגשתי בתופעה. החלטתי שזו הזדמנות מעולה לבדוק אם נעשה שיפור בנושא במסכי 2022. ניסיתי שוב את מצב ה״תנועתיות קולנועית״. אני חושב שהשנה מדובר במימוש מוצלח ביותר, לא רק שתנועת המצלמה האיטית הפכה לחלקה, טבעית ולא מוגזמת, המשכתי לצפות בתכנים נוספים כאשר מנגנון ההחלקה הזה דלוק, ולא הבחנתי באף תופעה שהפריעה או הציקה לי. כך שהמסקנה שלי היא שמצב החלקת התנועה, ״תנועתיות קולנועית״ במסכי 2022 עבר שדרוג רציני ואני בהחלט ממליץ על להתנסות בו, במיוחד אם אתם מרגישים קרטועים בסצנות מסוימות.

    ביצועי סאונד

    הסאונד נבדק במצב AI Pro לאחר ביצוע הכיול באמצעות המיקרופון המובנה בשלט. עבור בדיקה של ביצועי סאונד הקטע הכמעט קבוע שלי הוא הפתיחה של הפרק הראשון של ״דברים מוזרים״. הפתיח של הסדרה, כולל מוזיקה אווירתית ומסונתזת. ה-C2 מציג הפרדת צלילים טובה, המיד מפורט, אך חסרו לי כאן בס, עומק במה ודינאמיות.

    בסצנה הבאה אנחנו נמצאים בביקתה של הופר, המצלמה מטיילת על פני החדר בזמן שהטלוויזיה משדרת חדשות. ה-C2 עושה עבודה מצוינת בהעברת המיקום היחסי של הטלוויזיה ביחס לתנועת המצלמה. הנשימות הכבדות של הופר מועברות בצורה ברורה וכך גם ציוץ הציפורים בזמן שהוא מעשן בחוץ.

    בשורה התחתונה ביצועי הסאונד של ה-C2 מאופיינים במיד מפורט ו-imaging טוב, אך ללא ספק מסך כזה ראוי להיות משודך לסאונדבר, רמקולים מוגברים, או מערכת קולנוע ביתי בשביל לתת לכם את חוויית הסאונד שתשלים את איכות התמונה שלו.

    במהלך הסקירה של ה-LG C2 יצא לי לבחון אותו בחיבור eARC\ARC עם שני מכשירים, ראשית המגבר המשולב, Lyngdorf TDAI-1120 ובנוסף עם הרמקולים המוגברים, Klipsch The Fives. בשני המקרים החיבור עבד כראוי וביצועי הסאונד היו מעולים.

    גיימינג בקטנה

    כבר מספר שנים שחברת LG מתייחסת בשיא הרצינות לקהל הגיימרים והם מציעים את התמיכה הנרחבת והמלאה ביותר בכל התקנים והיכולות שקשורת לגיימינג, בין היתר: VRR, ALLM, G-Sync, FreeSync, ו-HGIG. בנוסף, החל מהשנה שעברה LG הכניסו את תפריט הגיימינג הייחודי שלהם, שנקרא ׳ממטב משחק׳ ומרכז את כל התכונות החשובות עבור גיימינג במקום אחד, צבעוני ונוח לגישה.

    הפעם בחנתי את ביצועי הגיימינג של ה-LG OLED C2 בעזרת המשחק God Of War על גבי ה-Playstation 4 Pro שלי. ברגע שחיברתי את ה-Playstation אל ה-C2, הוא זיהה מיד שמדובר בקונסולת משחק ואוטומטית עבר למצב ממטב המשחק.

    הנה כמה תמונות של ׳ממטב המשחק׳ כולל היכולת לריביו צפיות שנוספה השנה ומאפשרת לכם, לחבר מצלמה או להזרים תוכן מטלפון בזמן שאתם משחקים.

    המשחק עצמו ב-HDR הוא מחזה פנומנאלי, כבר שכחתי עד כמה הוא מרשים. שיחקתי כמה קרבות והחוויה הייתה חלקה ועוצמתית. איכות התמונה עם השחור המוחלט והניגודיות האינסופית, יחד עם התגובה המידית של מסכי ה-OLED, מתורגמים לחוויית משחק מופלאה.

    סיכום

    LG OLED C2

    מסך ה-LG OLED C2 הוא דוגמה נהדרת להשקעה של חברת LG בטכנולוגיית ה-OLED. גם בעולם התחרותי של היום, התכונות של השחור המוחלט וההארה ברמת הפיקסל מעניקות למסכי ה-OLED את איכות התמונה הטובה ביותר בשוק. לצד יתרונות אלה, חברת LG עושה מאמצים אדירים בשדרוג נקודת החולשה העיקרית של טכנולוגיית ה-OLED, רמת הבהירות. מסך ה-C2 מציג בהירות מקסימלית גבוהה ב-20% ממסך ה-C1 מהשנה שעברה.

    השדרוגים לא נגמרים ברמת הבהירות וה-LG OLED C2 כולל שדרוגים על כל פני התכונות של מסך מודרני. עיצוב והרכבת המסך כוללים שימוש בחומרי סיבים חדשים, אשר תרמו להפחתה מרשימה של 45% ממשקל המסך. המסגרת דקה יותר באופן ניכר והתוצאה הסופית היא אחד המסכים היפים ביותר בשוק. גם מערכת ה-WebOS שודרגה, קודם כל על ידי שימוש במעבד מהיר יותר, אשר תרם לחוויה חלקה ותגובתית יותר, בנוסף, נוספו שלל יכולות חדשות כמו ״מוכנות תמידית״. גם עיבוד התמונה שודרג, עם רמת פירוט משופרת בגווני השחור ומנגנון החלקת התנועה בהגדרת ״תנועתיות קולנועית״, שמצליח לתת תוצאה מצוינת ללא קרטועים וללא הוספת ארטיפקים לא רצויים.

    אם אתם שואלים אותי למי מיועד ה-C2? אז התשובה הקצרה שלי תהיה ״לכולם״. אם להרחיב מעט, אז בוודאי חובבי הקולנוע יהנו מאיכות התמונה הפנומנאלית של טכנולוגיית ה-OLED יחד עם השיפור בבהירות ופירוט גווני השחור וכמובן, מצב התמונה המדויק של Filmmaker Mode. חובבי הספורט יהנו מהתמונה האחידה עם מהירות תגובה מצטיינת ואילו הגיימרים יהנו ממסך עם התמיכה הנרחבת בשוק בתקנים ותכונות של גיימינג והתפריט המעוצב הייעודי.

    בשורה התחתונה, גם בשנת 2022, ה-LG OLED C2 הוא אחד ממסכי הפרימיום הטובים ביותר בשוק, בכל רמת מחיר.

    מחיר: 9,790 ₪
    אחריות: 3 שנים מבית קבוצת ח.י.


    Facebook
    WhatsApp
    Telegram
    Email
    Print

    כתיבת תגובה

  • MusicStorePro
  • avreviews_brand_banner2
  • avreviews facebook

    רוצים להישאר מעודכנים?

    דילוג לתוכן