פלייליסט שירי השבוע שלנו מורכב משירים חדשים ושירים מכל התקופות שהכרנו השבוע.
השבוע אנחנו עם סינגל חדש לזמרת הג׳אז והפסנתרנית הקנדית, Anne Bisson. בנוסף סינגל חדש של צמד הפולק-פופ, The Swell Season ועוד מוזיקה מגוונת.

הפלייליסט המלא מופיע בסוף הכתבה.
שיר השבוע: Edward Simon – Presagio
מתחילים כרגיל עם שיר השבוע שלנו מהשבוע שעבר. הפעם בחרתי בסינגל חדש שהוא יצירת פסנתר אינסטרומנטלית מאת הפסנתרן והמלחין יליד ונצואלה, Edward Simon. היצירה Presagio, הינה ארוכה – יותר מ-8 דקות – והיא מדלגת בין פסנתר קלסי-מודרני, ג׳אז ומקצב פסנתר לטיני. עם אורך כזה ומגוון הסגנונות, היצירה הזו היא כמעט EP בעצמה. אני חושב שמה שקנה אותי זה העידון והחלקות של היצירה שמשולבים לצד מורכבות ומעברים. בהמשך החודש צפוי לצאת אלבום חדש של Simon.
שירים חדשים נוספים
The Swell Season – Forward
נתחיל עם בלדת פולק רוק עדינה ומרגשת, מאת צמד הפולק-פופ, The Swell Season, שמורכב מג’לין הנסארד(גיטרה ושירה) מאירלנד, והזמרת, הכותבת, המוזיקאית והשחקנית ממוצא צ׳כי ואיסלנדי Markéta Irglová (פסנתר ושירה).
Anne Bisson – I'm Leaving You
סינגל חדש לזמרת הג׳אז, הפסנתרנית והמלחינה הקנדית הנהדרת, Anne Bisson. הסינגל מגיע מתוך אלבומה החדש, Guilty Pleasures שזמין לרכישה כבר, אך טרם שוחרר במלואו אל שירותי ההזרמה.
שירים מכל הזמנים שהכרנו השבוע
Melissa Aldana – My Ship
נתחיל בנגנית הסקסופון ילידת סנטיאגו, צ׳ילה, Melissa Aldana, עם יצירה מעודנת ונפלאה מתוך אלבומה Back Home משנת 2016.
Hailey Tuck – Every Other Night
נמשיך עם בלדת רטרו-ווקל ג׳אז מאת הזמרת והכותבת מטקסס ארה״ב, Hailey Tuck. היצירה הזו מגיעה מתוך ה-EP בשם Coquette משנת 2020.
Vanessa Fernandez – Hard Times
נסיים הפעם עם הזמרת ומגישת רדיו מסינגפור, Vanessa Fernandez. הקטע הזה מגיע מתוך אלבום הבכורה שלה, Use Me משנת 2014, ממנו רוב האודיופילים יכירו את Here but I'm Gone.












