חדשות וסקירות בנושא סרטים, מוזיקה, ציוד אודיו וקולנוע ביתי
Search
  • freak control
  • סוף שהוא התחלה חדשה

    נתחיל מהסוף: החלטנו לסגור את AVReviews.

    AVReviews הסוף

    אחרי שש שנים של פעילות יומיומית, השקעה של שעות על גבי שעות והמון מחויבות, הגעתי למסקנה שבשלב הזה בחיים שלי זה מחיר שאני כבר לא יכול לשלם.

    אז לקחנו הפסקה כדי לבחון את הדברים. רצינו לראות אם זה חסר לי, ואם יש בי רצון לחזור.

    והתשובה הייתה די ברורה: לא חסר לי הלחץ, המרדף וההתחייבות המתמדת לייצר תכנים.

    אבל משהו אחר כן היה חסר לי.

    מי שעקב אחרי קבוצת הפייסבוק שלנו בוודאי שם לב שגם אחרי שסגרנו את הפעילות המשכתי לכתוב. מהר מאוד הבנתי שהכתיבה עצמה עדיין בוערת בי. פשוט לא רציתי יותר את כל מה שמסביב.

    רציתי לכתוב בעיקר על הדברים שמעניינים אותי באמת: מוזיקה, סרטים, סדרות, ובכלל דברים שאני פוגש וגורמים לי לרצות לעצור לרגע ולספר עליהם.

    ההתחלה החדשה

    לכן החלטתי שאני צריך מסגרת אחרת. אישית יותר, חופשית יותר ובעיקר לא מחייבת.

    פתחתי עמוד ב-Substack, פלטפורמה שמאפשרת לי פשוט לכתוב ולמי שרוצה בכך לעקוב ולקבל את הפוסטים ישירות למייל.

    מבחינתי זה פתרון מצוין: אין צורך לייצר תוכן לפי לוח זמנים, אין התחייבות לפרסם בכל שבוע, ואני לא צריך לחשוב כל הזמן איך להגיע לקהל שכבר בחר לעקוב אחרי.

    מה יהיה שם?

    לא יהיו פינות קבועות ולא תהיה התחייבות לתוכן שבועי.

    יהיו המלצות מוזיקה, המלצות צפייה, מחשבות על תכנים שנגעו בי ושחשוב לי לספר עליהם, ובהמשך אולי גם דברים נוספים.

    תחום האודיו כנראה ייקח צעד משמעותי לאחור. אני לא רואה את עצמי חוזר לעסוק בו בזמן הקרוב, אבל גם כאן אני לא רוצה לשים לעצמי גבולות. הרעיון הוא פשוט לזרום, לכתוב על מה שמעניין אותי ועל מה שבוער בי באותו רגע.

    אז אם נהניתם מהכתיבה שלי לאורך השנים, אשמח מאוד שתמשיכו איתי גם לשם.

    הלינק לעמוד ה-Substack שלי

    מהיום אפרסם בעמוד הפייסבוק של AVReviews לינקים לחלק מהתכנים החדשים, ואולי בהמשך נעשה גם מיתוג מחדש לעמוד הזה ונמצא לו תפקיד חדש.

    ומה בנוגע לאתר AVReviews?

    בשלב זה האתר עדיין באוויר, אבל אני מאמין שבחודשים הקרובים נפעל לסגור גם אותו, בעיקר מכיוון שהחזקת האתר כרוכה בהוצאות שכרגע כבר אין להן הצדקה.

    אז שוב, תודה ענקית לכל מי שהיה כאן לאורך השנים. למי שקרא, הגיב, שיתף, התווכח, המליץ ובעיקר נתן לי סיבה להמשיך לכתוב.

    אני מקווה שתמשיכו לעקוב אחרי גם בדרך החדשה.

    והכי חשוב – תמשיכו לשמוע מוזיקה טובה. ❤️

    Facebook
    WhatsApp
    Telegram
    Email
    Print