הפעם הגיע אלינו לסקירה סטרימר מעניין במיוחד, ה-3D Lab Nano Network Transport Signature V5. בשוק רווי של סטרימרים ונגני רשת האם ה-Nano של 3D Lab מצליח להביא משהו שונה? בואו וגלו.

אנחנו מודים ל-HiFi Connect על כך שסיפקו לנו את הסטרימר הזה לצורך סקירה.
שורה תחתונה
ה-3D Lab Nano Network Transport Signature V5 הוא כנראה הסטרימר הטוב ביותר, שמעולם לא שמעתם עליו
מה אהבנו
- עיצוב פרקטי תעשייתי ומינימליסטי
- מגוון יציאות דיגיטליות כולל i2S
- מגיע עם Audirvana Core מותקן, ללא צורך במחשב חיצוני
- תומך גם ב-Spotify Connect, AirPlay ו-Bluetooth
- איכות סאונד גבוהה, פירוט, דינמיות, במה תלת ממדית ופרזנטציה טבעית ואנלוגית.
נקודות לשיפור
- ביחס למתחרים, העיצוב מעט ״פשוט״
- אין בשלב זה תמיכה ב-Tidal Connect
סקירת וידאו
על חברת 3D Lab
חברת 3D Lab הינה חברה צרפתית שהוקמה לפני 30 שנה בידי Charles-Henry Delaleu, שמשמש עד היום כבעלים והמנהל הטכני של החברה. החברה עסקה בנגני דיסקים, כולל CD, DVD ובלוריי. לפני כ-8 שנים החברה עברה לתחום נגני הרשת. הפילוסופיה של החברה הוא לייצר מוצרים המבוססים על טכנולוגיה גבוהה במחיר הוגן.
קו המוצרים הנוכחי של חברת 3D Lab כולל שלושה דגמים של נגני רשת (כלומר סטרימר+ממיר), שלושה דגמי סטרימרים, ספק כח חיצוני, ממיר ושני דגמים של מגברי הספק Class D.
מכיוון שלמרות הוותק שלהם מדובר בחברה פחות מוכרת, כזו שאני מעולם לא נתקלתי בה קודם, שאלתי את יעקב זיגלבוים, הבעלים של HiFi Connect, כיצד הוא הכיר את החברה. יעקב סיפר שהוא משתמש מזה תקופה בתוכנת Audirvana ובאחד העדכונים שלהם הם פרסמו את כך שמכשירי 3D Lab יכולים להריץ את רכיב ה-Audirvana Core, מה שבעצם מייתר את השימוש במחשב חיצוני לשם כך וזה עורר את ההתעניינות של יעקב במוצרי החברה.
על מגמת המינימליזם שמגיעה לשוק הסטרימרים
כשהתחלתי להתעניין בתחום האודיו לפני כ-15 שנה, היה כלל די קבוע בנוגע לאיכות ציוד אודיו: ״ככל שהמכשיר איכותי יותר, הוא עושה פחות״. בעוד בדרגת הכניסה המכשירים כללו יכולות מרובות במכשיר יחיד, ככל שהייתם עולים ברמה, הפונקציונליות הייתה הרבה יותר מצומצמת. שוק האודיו המודרני הינו הרבה יותר מורכב ואנחנו רואים מגמה בשנים האחרונות של מכשירים רב תכליתיים גם ברמות קצה (לדוגמה קדם מגברים שכוללים ממיר ואפילו סטרימר מובנים).
בשוק הסטרימרים התרגלנו בשנים האחרונות למכשירים יפיפיים עם מסכים צבעוניים, אפליקציות שליטה משוכללות ועוד. דווקא הסטרימרים המאוד נגישים כללו עיצובים פשוטים יותר, על מנת לחסוך בעלויות. בשנים האחרונות עם סטרימרים כמו הסטרימר שמשמש אותי, ה-Nagra Streamer, ישנה מגמה של סטרימרים בעלי עיצוב מאוד פשוט ומינימליסטי גם בשוק ההייאנד. יש לכך סיבות של ביצועים, מכיוון שמסכים צבעוניים, מנגנוני עיבוד למניהם ועוד פולטים רעשים ולכן סילוק שלהם יכול לתרום רבות לסאונד נקי ומדויק יותר. המינימליזם ממשיך גם בצד התוכנה, במקום לפתח אפליקציות שליטה ייעודיות, ישנה מגמה של הסתמכות על פרוטוקולים כמו Tidal Connect ותמיכה באפליקציות כמו Roon.
העומד למבחן: 3D Lab Nano Network Transport Signature V5
ה-3D Lab Nano Network Transport Signature V5 הוא הסטרימר הבכיר של החברה כאשר מתחתיו יש את דגם הכניסה, ה-Sonata ודגם הביניים, ה-Patinum. שלושת הדגמים חולקים מראה זהה וגם תכונות זהות, ההבדל הוא באיכות הרכיבים הפנימיים, כמו למשל ספק הכח הפנימי, דגם ה-Nano Signature כולל ספק פנימי שקט במיוחד. בנוסף רכיב השעון וה-FPGA של החברה נבדלים באיכות שלהם בין שלושת הדגמים.
על פי המדריך שמצורף עם ה-3D Lab Nano, רוב הסטרימרים הם למעשה מחשב ״בתחפושת״, בעוד הגישה של 3D Lab היא שימוש ב-FPGA עוצמתי, שפותח בידי 3D Lab והוא האחראי הבלעדי על הטיפול במסלול האודיו גם עבור קבצי PCM וגם עבור קבצי DSD. על פי החברה, ה-FPGA מאפשר להם להוריד את רמת ה-Jitter לדרגות חסרות תקדים (Jitter הוא עיוות שנגרם מחוסר יציבות בתזמון האות הדיגיטלי, מה שמוביל לשגיאות בהמרה לאנלוגי ועלול לפגוע במידת הדיוק של הסאונד).
ה-3D Lab Nano עושה שימוש בספק כח כפול, החיצוני ממיר את המתח ל-9V, כך שהמתח הגבוה אינו נכנס לתוך התיבה הראשית, על מנת להקטין עיוותים ורעשים. רכיב השעון ב-Nano הוא בעל רמת רעש נמוכה במיוחד. השימוש ב-FPGA מאפשר לקצר מסלולים ולהקטין את כמות הרכיבים והמעגלים הנדרשים.

ה-3D Lab Nano מגיע עם יכולת שינוי עוצמת הניגון, המתבצעת בעזרת עיבוד LEEDH, שזהו אלגוריתם (בפיתוח חברת צד שלישי) לשינוי עוצמת ניגון עם מינימום תוספת של רעשים ועיוותים.
מבחינת מחברים, ה-3D Lab Nano כולל 4 מחברי USB לחיבור התקני זיכרון. בצד היציאות הדיגיטליות ישנן 4 יציאות שונות, יציאה אופטית, קואקסיאלית, AES-EBU ויציאת I2S על גבי HDMI. חיבור הרשת הינו קווי, ניתן לרכוש מתאם WiFI סטנדרטי.

ה-3D Lab Nano יכול לשמש גם כשרת מוזיקה, הוא מגיע עם יחידת ה-Core של שירות Audirvana כבר מותקנת ולכן אתם יכולים להשתמש בשירות (ברכישת מנוי), ללא שום צורך במחשב נוסף והתקנה. הייתי שמח לו הייתה אופציה לקבל את המכשיר עם התקנה של Roon Core עליו, אך לפחות בשלב זה, אין אפשרות כזו.
ממידע שהועבר לי מהחברה, הם עובדים על אפשרות של התקנה Roon Core, כמו שאנחנו ממליצים תמיד, במידה וזו תכונה קריטית עבורכם, מומלץ לחכות לאישור רשמי. עוד נמסר לי מ-3D Lab, שהם עובדים גם על להוסיף תמיכה ב-Tidal Connect, שגם היא חסרה בשלב זה.
מלבד ה-Audirvana, המכשירים של ה-3D Lab אינם מגיעים עם אפליקציית שליטה משלהם, במקום זאת הם מאמינים במתן גישה פתוחה למשתמש בבחירת אפליקציית השליטה המועדפת עליו. ה-Nano תומך ב-UPnP ו-DLNA, לכן ניתן לשלוט בו בעזרת mConnect. אומנם ה-3D Lan Nano אינו Roon Ready, אך מכיוון שהוא מריץ לינוקס, ניתן לגלות אותו ב-Roon על גבי פרוטוקול ALSA – או Advanced Linux Sound Architecture. זה אולי נראה פחות סקסי מאשר ״Roon Ready״, אך מההתנסות שלי זה עבד באופן חלק לא פחות ומעביר באופן מדויק את כל קצבי הדגימה שניגנתי אל הממיר שלי.

לבסוף, ה-3D Lab Nano תומך גם ב-Spotify Connect, בנוסף לתמיכה ב-AirPlay ו-Bluetooth.
כפי שציינו, אין ל-3D Lab Nano אפליקציה משלו, אך אם תכתבו בדפדפן שלכם: http://nanoplayer.local, תגיעו אל עמוד הגדרות בסיסיות, שם תוכלו לקבוע האם עוצמת הניגון היא קבועה, או משתנה, לעדכן את המכשיר, לאתחל אותו וכו׳.

המידות של ה-3D Lab Nano Network Transport Signature V5 במ״מ הן: 95 גובה, 215 רוחב ו-300 עומק.
עיצוב ואיכות בנייה
ה-3D Lab Nano Network Transport Signature V5 כולל עיצוב תעשייתי ומינימליסטי במיוחד. כשכל כך הרבה סטרימרים מנסים למשוך את העיין על ידי מסכים בוהקים וגדולים, יש משהו מרענן בגישה העיצובית של 3D Lab, שכאילו מזכירים לנו שמה שחשוב כאן זה המוזיקה. זהו מכשיר שאפשר בקלות לשים בתוך מזנון סגור ולא להתעסק איתו יותר, אלא פשוט לשקוע בתוך המוזיקה. מצד שני, ביחס למתחרים העיצוב מרגיש מעט ״פשוט״.

הפאנל הקדמי כולל את הכיתוב של החברה והדגם במרכז ושתי נורות חיווי המשמשות לחיווי המצב של המכשיר והחיבוריות שלו לרשת.

המכשירים של 3D Lab מגיעים בתיבה מתכתית ואיכותית, כל הכניסות פזורות באופן נוח וברור. המכשיר מרגיש בנוי ברמה גבוהה, התואמת את רמת המחיר.
שימושיות
למרות שמדובר כאן במכשיר סטרימר מתקדם, תיאור חוויית השימוש במכשיר תהיה קצרה במיוחד. זאת מכיוון שהשימושיות מוכתבת בעיקר על ידי אפליקציית השליטה שתבחרו, למשל Audirvana, mConnect, או Roon. מלבד ההגדרות הבסיסיות שניתן למצוא בממשק ה-Web, ה-3D Lab Nano Network Transport Signature V5 פשוט ״זז מהדרך״ ומשאיר את כל השליטה בידי האפליקציה שבחרתם.
מבחן ההאזנה
אומנם זה נכון גם לגבי בחינה של רמקולים, מגבר, או ממיר, אבל כשבאים לבחון מקור כמו סטרימר, זה עוד יותר מורכב להבין את ההשפעה המיידית של המקור על הסאונד ללא השוואות. לכן המבחן הפעם כולו מבוסס על השוואות. המערכת ששימשה אותי לבחינה, היא המערכת האישית שלי שמורכבת מרמקולים YG Acoustics Carmel 2, מגבר משולב Nagra Classic Int, ממיר MSB Discrete עם שני ספקי כח חיצוניים וסטרימר להשוואה Nagra Streamer. כל הקטעים במבחן נוגנו משירות Tidal. כל הפרטים של המערכת בסוף הכתבה.
מלבד ספק הכח/שנאי חיצוני שמגיע עם ה-3D Lab Nano Network Transport Signature V5, קיבלנו מ-HiFi Connect גם ספק כח לינארי חיצוני מבית TeddyPardo. את החלקים הראשונים של המבחן ביצענו עם הספק הרגיל, המקורי של ה-Nano.
Roon מול Audirvana
בחלק הראשון של מבחן ההשוואה חיברתי את ה-3D Lab Nano Network Transport Signature V5 באמצעות כבל קואקסיאלי מדגם Nordost Blue Heaven אל הממיר של MSB, זו התצורה הרגילה שבה אני עובד. מכיוון שהמכשיר כולל את תוכנת Audirvana כבר מותקנת עליו, וקיבלתי המלצה חמה על לבחון את התוכנה מיעקב, לכן בחלק הראשון של המבחן השוואתי את הביצועים של ה-3D Lab Nano בהזרמה דרך Audirvana לעומת הזרמה מ-Roon. כפי שציינתי כבר, ההזרמה מ-Roon התבצעה על גבי פרוטוקול ה-ALSA.
שתי מילים על Audirvana, בדומה ל-Roon זו תוכנה שמאפשרת לכם לנהל את קבצי האודיו המקומיים שלכם לצד התממשקות לשירותי הזרמת מוזיקה כמו Tidal ו-Qobuz. התוכנה עוטפת בממשק משלה את הניגון, מספקת שלל יכולות כיוונון סאונד, כמו למשל upsampling ועוד. ל-Audirvana יש חודש ניסיון חינם ומכיוון שה-Core כבר מותקן על המכשיר, הייתי צריך רק ליצור חשבון ולהוריד את אפליקציית ה-Audirvana Remote למכשיר הטלפון שלי על מנת להתחיל להזרים דרכה.

מרכז הסקירה הזו היא הביצועים של ה-Nano, לכן לא ניכנס כאן ליותר מידי פרטים בנוגע ל-Audirvana וההבדלים לעומת Roon, אני מקווה שאוכל לבצע סקירה מעמיקה יותר של השירות בהמשך. בשלב זה אציין שאיכות הממשק ונוחות השימוש לאחר שימוש של מספר ימים היא לא ברמה של Roon מבחינתי, כעת נתמקד בסאונד.
מספר פוסטים בפורמים השונים ברחבי הרשת וגם יעקב עצמו העלו טענה על כך שאיכות הסאונד דרך Audirvana היא עדיפה על פני Roon ולי היה חשוב לבחון טענה זו. בהגדרות ברירת המחדל של ה-Audirvana, מנגנון ה-upsampling היה מוגדר (רוב סוגי הקבצים עברו upsampling ל-192kHz), על מנת להשוות תפוחים מול תפוחים, כיביתי את המנגנון.
הקטע הראשון ששימש אותי לבחינה היה Regular Pleasures של Patricia Barber, זהו קטע ווקל ג׳אז עם איכות הקלטה מצוינת. דרך Audirvana יש אווריריות ועם עומק פאנצ׳יות מרשימים בבס. הווקל ממורכז, טבעי ומפורט. הגבוהים בקולה של Patricia ובכלי הנשיפה הם בעלי extension ורמת פירוט גבוהה. ביחס ל-Roon, הרגשתי שהפרזנטציה של Audirvana הרגישה מעט גדולה ובשרנית יותר, הבס במעט עמוק יותר. הווקל מופרד יותר ונמצא מעט קדימה יותר בבמה, כלומר מרגישים יותר שכבות עומק.
קטע נוסף שבחנתי הוא ביצוע הלייב האייקוני (מבחינתי) ל-I'm So Afraid של Fleetwood Mac מהופעה בבוסטון בשנת 2004. זו הקלטה שמצליחה לשים את המאזין ממש במרכז, הפעם התחלתי מ-Roon, הקהל מורגש מאוד לאורך כל היצירה, ולא רק במחיאות והקריאות בפתיחה. רמת הפירוט מאפשרת לחוש בקהל לצד שחזור הבמה התלת ממדית ומרשימה. כשעברתי ל-Audirvana, הרגשתי שהתופים יותר נוכחים ופאנצ׳יים, עם יותר פירוט והגדרה. הקטע מעט דינמי יותר והווקל יותר מוחשי, כלומר מופרד טוב יותר.
אז בסיכום שני הקטעים הללו (וקטעים נוספים שבחנתי), אכן הרגשתי הבדל בסאונד לטובת Audirvana, כך שאם זהו הקריטריון החשוב ביותר לכם עבור בחירת תוכנה לניגון, Audirvana היא הבחירה המומלצת עבורכם. היה מעניין לגלות שיש הבדל כזה, מכיוון שהצלחתי להבחין בו דיי בקלות זה אומר שמדובר באופן גס בפער של 5-10%, זה מבלי להחליף כלל ציוד אודיו אלא רק את התוכנה שמנגנים דרכה, בהחלט נקודה למחשבה. למען ההגינות אציין שאולי השוואה הוגנת יותר הייתה, לו ה-Roon Core היה גם רץ על ה-3D Lab Nano כמו ה-Audirvana Core. ישנן מגוון דעות לגבי מה עדיף, האם יש יתרון לכך שה-Core וה-Renderer הם באותו המכשיר עם מסלול קצר וישיר ביניהם, או שזה דווקא חיסרון כיוון שמשאבי המערכת מחולקים ביניהם.
נקודה אחרונה שאציין בהקשר לנושא הזה הוא שהמעבר בין שימוש ב-Roon ל-Audirvana אינו חלק, לעיתים אחד השירותים היה נועל את המכשיר ונאלצתי לאתחל אותו על מנת לעבור להשתמש בשירות השני. ב-Audirvana יש כפתור של unlock device, ועדיין זה לא עבד ב-100% מהמקרים. מכיוון שקשה לי להאמין, שמלבד לצורך השוואה, מישהו ירצה להשתמש בשני השירותים הללו במקביל, יש לכך מעט מאוד משמעות.
השוואה מול Nagra Streamer
בחלק השני של המבחן ערכתי השוואה בין הביצועים של ה-3D Lab Nano Network Transport Signature V5 לאלה של ה-Nagra Streamer. על מנת שהמבחן יהיה הוגן השתמשתי ב-Roon עבור שניהם ושניהם חוברו באותו הכבל קואקסיאלי.
הקטע הראשון שבחנתי היה Blue Caravan של Vienna Teng. דרך ה-3D Lab Nano השירה בלחישה של Vienna מלאת רוך וטבעיות, שומעים כל לקיחת נשימה שלה. הסאונד עוטף עם במה גדולה ורחבה. הבס מלטף וממלא את הבמה בעוד הכינורות עוטפים מהצדדים. כש-Vienna עולה, הדינמיות מועברת באופן ברור ומרשים. כשעברתי ל-Nagra Streamer הרגשתי שיפור קל בהפרדת השכבות, הווקל הרגיש לי מעט רך יותר עם מיקרו-דינימקה מעט מדויקת יותר.
הקטע השני שבחנתי היה הקטע האלקטרוני העוצמתי Black Shoes של Felix Laband, קטע שאני משתמש בו המון לאחרונה. הקטע הזה מביא את המערכת דיי לקצה, וכאן הרגשתי ב-3D Lab Nano שהוא נותן לי מעט פחות עומק ופירוט עם במה מעט מצומצמת ביחס לתוצאה ב-Nagra Streamer. עדיין ה-Nano מספק תוצאה דינמית, עוצמתית ובהחלט מרשימה.
כמובן שמלבד ההבדל בביצועי הסאונד, ישנם הבדלים נוספים בין המכשירים כמו למשל תג המחיר שלהם, ה-Nagra Streamer הוא מכשיר יקר יותר (לא רחוק מפי שתיים). יש גם הבדלים בתכונות, ה-3D Lab Nano כולל מגוון יציאות דיגיטליות הרבה יותר עשיר, יש לו גם יותר מחברי USB עבור התקני זיכרון, ה-Nano יכול להריץ את ה-Audirvana Core וגם כולל את היכולות לקבוע את עוצמת הניגון תוך שימוש באלגוריתם ה-LEEDH.
שדרוג לספק כח לינארי של TeddyPardo
בחלק השלישי של המבחן חיברתי אל ה-3D Lab Nano Network Transport Signature V5 את ספק הכח הלינארי מבית TeddyPardo.
שימו לב: יעקב ציין שהוא יעניק את ספק הכח הזה במתנה לרוכשים של ה-3D Lab Nano Network Transport Signature V5. אנחנו כמובן לא אחראים לתנאי המבצע הנ״ל ואתם מתבקשים לפנות ל-HiFi Connect לכל שאלה בנדון.

לאחר חיבור הספק חזרתי שוב לקטע האלקטרוני Black Shoes. כעת הרגשתי שיפור באווריריות של הסאונד, הבמה גדלה במעט וגם הפירוט והדינמיות השתפרו. עם חיבור ספק הכח החיצוני הפער מול ה-Nagra Streamer הצטמצם עוד יותר ועדיין היה יתרון קל בגודל הבמה והדינמיות דרך ה-Nagra Streamer.

קטע נוסף שבחנתי בתצורה זו היה The Girl in the Other Room של Diana Krall שזמין באיכות של 24bit 96kHz דרך שירות Tidal. דרך ה-3D Lab Nano הווקל מלא חיים, הפרזנטציה טבעית ומאוד נעימה עם פסנתר רך ותופים מפורטים. הבמה גדולה ועוטפת והווקל ממורכז. רצפת הרעש היא פשוט לא קיימת. שוב השוותי מול ה-Nagra Streamer ולטעמי היה יתרון קל מאוד ל-Nagra שהתבטא בתחושת ניקיון ודיוק עדיפים במעט.
לסיום חלק ההשוואה בין סטרימר ה-3D Lab Nano Network Transport Signature V5 ל-Nagra Streamer. במשך השנים האחרונות יצא לי לבחון כמה סטרימרים, נגני רשת ומגברי all in one, שכוללים סטרימר, בכל הפעמים הרגשתי שביצועי ה-Nagra Streamer עדיפים באופן ברור. לכן מבחינתי זה שהפער באיכות הסאונד לטובת ה-Nagra Streamer לעומת ה-3D Lab Nano היה בהחלט קטן, זהו הישג מרשים עבור ה-Nano במיוחד לאור הפער במחיר. בנוסף, עד כה הגבלתי את ה-Nano ליציאה קואקסיאלית בלבד ועל כך בחלק האחרון של הסקירה.
יציאה קואקסיאלית מול AES
בחלק זה השוואתי את ביצועי ה-3D Lab Nano Network Transport Signature V5 בחיבור קואקסיאלי לעומת חיבור ה-AES/EBU, לצורך זה שימש אותי הכבל Shunyata Research Alpha V2.

חשוב לי לציין שהיציאה המתקדמת ביותר והיחידה שכוללת יכולת להעביר קבצי DSD ב-3D Nano זו יציאת ה-i2S, אך לצערי אין לי ממיר בעל כניסה כזו, לכן לא יכולתי לבחון את ביצועי ה-Nano בחיבור זה.
חיברתי את שתי היציאות: הקואקסיאלית וה-AES/EBU במקביל והחלפתי בין שתי הכניסות בממיר שלי. הקטע הראשון שבחנתי היה Beyond של הרכב הדאנס האלקטרוני הצרפתי, Daft Punk מתוך אלבום המופת שלהם, Random Access Memories. אני חייב לציין שבין כל ההשוואות במבחן הזה בהשוואה זו בין שתי היציאות הפער היה הקטן ביותר והיה צריך לרדת ממש לפרטים על מנת לשים לב לשיפור קל בהפרדת השכבות וגודל הבמה בחיבור ה-AES/EBU.
הקטע שאיתו אנעל את מבחן ההאזנה הפעם הוא Hey Poseidon של Heather Nova מתוך אלבומה החדש, Breath and Air. בקטע הזה הפער היה טיפה משמעותי יותר ודרך ה-AES/EBU הרגשתי שהמיד בס נמצא מעט קדימה יותר בבמה ומורגש יותר. הבס היה פאנצ׳י מאוד בשני החיבורים עם פער ממש קטן לטובת ה-AES.
סיכום
סטרימר האודיו 3D Lab Nano Network Transport Signature V5 מוכיח לנו שוב כמה קסם יש בתחום האודיו. קיבלנו כאן דוגמה לכיצד חברה פחות מוכרת יכולה לייצר מוצר שהוא ברמה גבוהה עם שילוב טכנולוגיות ייחודיות ותשומת לב לפרטים הקטנים ביותר ואפילו לדרוש עבורו מחיר הוגן ביחס לתעשיית ההייאנד אודיו.
כך שאם אתם מחפשים מכשיר סטרימר איכותי ואתם לא חייבים שיהיה לו מסך צבעוני, ה-3D Lab Nano Network Transport Signature V5 יכול להיות אופציה מצוינת, בטח אם אתם משתמשים של Audirvana.
מחיר: 12,700 ש״ח
אחריות: שנתיים
יבואן: HiFi Connect
המערכת ששימשה אותי לסקירה:
רמקולים: YG Acoustics Carmel 2
ממיר: MSB Technology Discrete DAC עם שני ספקי כח חיצוניים
מגבר משולב: Nagra Classic Int
סטרימר להשוואה: Nagra Streamer
כבלים:
כבל XLR בין הממיר למגבר: Nordost Blue Heaven
כבל AES/EBU לחיבור בין הסטרימר לממיר: Shunyata Research Alpha V2
כבל קואקסיאלי בין הסטרימר לממיר: Nordost Blue Heaven
כבלי רמקולים: Nordost Blue Heaven
חשמל:
כבלי חשמל עבור המגבר, ה-Nagra Streamer והממיר: Nordost Blue Heaven
מפצל חשמל: QBASE QB8 Mark II (אליו חוברו המגבר, הממיר וה-Nagra Streamer)
כבל חשמל עבור המפצל: Nordost Red Dawn
תגובה אחת
תודה אנטון על הסקירה המקצועית והמושקעת.
כמי שנהנה מההמלצות של יעקב וכמי שעובד עם AUDRVANA ו QOBUZ (לטעמי השילוב המנצח!) נהנתי מאד מהסקירה.