fbpx
חדשות וסקירות בנושא סרטים, מוזיקה, ציוד אודיו וקולנוע ביתי
חיפוש
  • Focal Stellia & Naim Uniti Atom Headphone Edition: סקירה

    הפעם הגיעו אלינו לסקירה זוג מוצרים, האוזניות Focal Stellia ומגבר האוזניות, Naim Uniti Atom Headphone Edition. יחד מדובר במערכת אוזניות משוכללת, בעלת עיצוב ואיכות בנייה מעולים וגם תג מחיר גבוה.

    אנחנו מודים ל TR, היבואן הרשמי של המותגים Focal ו-Naim בישראל, על כך ששלחו לנו את המוצרים האלה לצורך סקירה.

    Focal Stellia & Naim Uniti Atom Headphone Edition: סקירה

    השורה התחתונה

    Focal Stellia

    ה-Focal Stellia מדגימות כמה רחוק ניתן להגיע עם אוזניות גב סגור, הן מאפשרות לצלול לתוך המוזיקה, לשמוע כל פרט ופרט בה תוך כדי איזון והפרדה ברמה קיצונית

    מה אהבנו
    • עיצוב יוקרתי וייחודי, מלא בשיק
    • שימוש בחומרים איכותיים
    • נוחות מאוד ללבישה עם לחץ מינימלי על האוזניים
    • סאונד בעל פירוט והפרדה קיצוניים
    • סאונד מאוזן וחלק על פני כל טווח התדרים
    • שקיפות נהדרת אל תוך המוזיקה
    • במה גבוהה ורחבה ביחס לאוזניות גב סגור
    • תוצאה מצוינת גם בחיבור למחשב/טלפון ללא מגבר
    נקודות לשיפור
    • עבור חובבי הבס הכבד, הבס יכול להיתפס כמעודן מידי

    Naim Uniti Atom Headphone Edition

    ה-Naim Uniti Atom HE מציג גישה שונה למגבר אוזניות, זהו מכשיר All In One מעוצב להפליא, שבנוי כמו טנק ויאפשר לכם ליהנות מאוזניות בכל מקום ברחבי הבית

    מה אהבנו
    • עיצוב סולידי ואיכות בנייה פנטסטטית
    • מסך ובורר עוצמה יפיפים
    • חוויית שימוש מודרנית עם אפליקציה פשוטה, נוחה ויציבה
    • מכשיר All In One, עם תמיכה מלאה באפשרויות הזרמה
    • שלוש כניסות לאוזניות, שיכולות לעבוד בו זמנית
    • רצפת רעש אפסית בחיבור המאוזן
    • סאונד מאוזן ומפורט ביותר
    נקודות לשיפור
    • אין כניסת USB לחיבור למחשב
    • כניסת ה-XLR לאוזניות ממוקמת מאחור


    סקירת וידאו

    מה בין Focal, Naim ואוזניות

    את חברת Focal הצרפתית, אין באמת צורך להציג, מדובר באחת מיצרניות הרמקולים מפורסמות בעולם. החברה שאחראית ליצירות מופת כמו ה-Kanta N°1, או ה-Sopra 3. כמו הרבה חברות רמקולים גם חברת Focal חיפשה תחום להתרחב אליו ושוק האוזניות היה נראה הגיוני. לא מעט חברות רמקולים ניסו את מזלן בשוק האוזניות, הן רצו לנצל את השם שלהן בתחום האודיו, אך לא פעם המהלך הזה נכשל, מכיוון ששוק האוזניות הוא שונה והוא כולל שלל חברות אשר מתמחות בו. כך שלא מעט חברות רמקולים לא הצליחו להשיג דריסת רגל בשוק האוזניות.

    בשנת 2012 הייתה ל-Focal טעימה ראשונה של שוק האוזניות, כשהם השיקו את אוזניות ה-Spirit One, אוזניות לא יקרות במיוחד, שתוכננו בצרפת ויוצרו בסין. בכך הן דיי חזרו על הטעויות של לא מעט חברות רמקולים, מכיוון שלאוזניות כאלה אין מספיק בידול וייחוד בשביל לבלוט בשוק האוזניות התחרותי.

    החברה חזרה ״ללוח התכנון״, הם הבינו שהם צריכים לפתח מוצר שיהיה שונה ובעל חתימה אמיתית של Focal. כך נולדו בשנת 2016 אוזניות הדגל, ה-Focal Utopia, אוזניות גב פתוח עם דרייבר מבריליום, אשר מהוות את אוזניות הדגל של החברה עד היום. האוזניות כוללות עיצוב מושקע, מיתוג יוקרתי של הטופ ליין של Focal ושימוש בחומרים איכותיים במיוחד, כמו הבריליום. האוטופיה היה להצלחה אדירה וסימן את הדרך עבור Focal בתחום האוזניות.

    Focal Utopia
    אוזניות ה-Focal Utopia
    (Image Credit: Focal)

    כיום יש לחברת Focal ליין אוזניות פרימיום מצומצם, הכולל כמה דגמי גב סגור וכמה דגמי גב פתוח. לכל אוזנייה של Focal יש מיתוג וגימור ייחודי והן כולן מיוצרות בצרפת.

    חברת Focal נמצאת בפוזיציה ייחודית של חברת רמקולים, שמצליחה מאוד גם בתחום האוזניות.

    חברת Naim הבריטית הינה החברה האחות של Focal, בשנת 2011 הן איחדו כוחות והפכו לשילוב צרפתי-בריטי רב עוצמה. אומנם שני המותגים ממשיכים לחיות בנפרד, הם נמכרים בחנויות ממותגות משותפות, ומציגים יחד בתערוכות אודיו.

    עם ההצלחה של חברת Focal בתחום האוזניות, זה היה רק עניין של זמן עד שהחברה האחות שמתמחה בהגברה, תבנה עבורם מגבר אוזניות ראוי. ה-Naim Uniti Atom Headphone Edition, או ה-Atom HE בקיצור, בנוי על אחד המגברים הכי מודרניים ומצליחים של חברת Naim, ה-Atom. מגבר ה-Atom קבע רף חדש של מה ניתן לקבל ממגבר All In One קומפקטי, גם מבחינת יכולות וגם מבחינת הסאונד.

    מה שחברת Naim עשו היה להוציא את ההגברה והטרמינלים של הרמקולים, להוסיף שתי כניסות נוספות לאוזניות, כולל כניסת XLR מאוזנת, הם השאירו את התיבה, המסך, חוגת הווליום המפורסמת ופלטפורמת ההזרמה והשליטה של Naim. כך השתוצאה היא מגבר אוזניות All In One.

    אוזניות גב סגור מול גב פתוח

    יצא לי לא פעם לשמוע ביטויים כמו ״אודיופילים מעדיפים אוזניות גב פתוח״ או ״אחרי שתשמע אוזניות גב פתוח, לא תוכל לחזור לגב סגור״. לפני שאחווה את דעתי בנושא, הנה הסבר קטן על ההבדל בין שתי התצורות. באוזניות גב סגור החלק האחורי (או החיצוני) של האוזניות הינו אטום, כך שהאוזניים מקבלות את כל הסאונד והן גם אטומות יותר לסאונד חיצוני. בגב פתוח ישנם פתחים בחל החיצוני של האוזנייה אשר מאפשרים לסאונד של האוזנייה לצאת גם החוצה ולא רק פנימה אל תוך האוזן, בנוסף ישנה גם יותר חדירה של הסאונד החיצוני.

    אז למה בעצם ״אודיופילים מעדיפים אוזניות גב פתוח״? הסיבה לכך היא שאוזניות כאלה לרוב מייצרות במה רחבה ועוטפת יותר, שמזכירה יותר האזנה לרמקולים. יחד עם זאת, ישנם לא מעט מקרים, בהם האזנה לאוזניות גב פתוח הינה בעייתית. אם אתם רוצים להאזין בסביבה של מישהו, ולא רוצים להפריע (בין אם בבית או בציבור), או אם אתם רוצים להאזין בסביבה שיש בה הרבה רעש, במצבים כאלה, אוזניות גב פתוח לא יהוו פיתרון טוב. אוזניות גב סגור טובות, יכולות לגרום לכם להעלם אל תוך המוזיקה ולמקד אותכם בכל צליל וצליל, שיחד מרכיבים את ההפקה המוזיקלית.

    אז מה עדיף? כמו בכל ויכוח על תצורה בעולם האודיו, מה שבאמת חשוב זה התכנון ואף פעם אין יתרון מוחלט לתצורה אחת על שנייה. בנוסף במקרה הזה יש הרבה עיניין של מהו השימוש שאתם מחפשים.

    העומדים למבחן: Focal Stellia & Naim Uniti Atom Headphone Edition

    ה-Focal Stellia הושקו בשנת 2019 והן אוזניות הדגל של Focal בתצורת גב סגור. כמו באוזניות ה-Utopia גם ב-Stellia ישנו דרייבר בריליום טהור בגודל של 40 מ״מ ובתוצרת ה-M-Shaped.

    שילוב החומרים היוקרתי ממשיך עם שימוש בעור בקשת של האוזניות, הכריות עשיות עור וקצף בעל זיכרון, אשר ישמור על צורת האוזן שלכם, בחלק החיצוני של של האוזניות מחוזק בפלדת אל-חלד.

    הגימור הייחודי של ה-Stellia הינו שילוב של שני צבעים, Cognac (משהו בין חום, לבז׳, לנחושת) וצבע המוקה. המשקל של האוזניות הינו 435 גרם. העכבה של האוזניות הינה 30 אוהם, מה שהופך אותן לאוזניות קלות להנעה. תחום היענות התדר שלהן הוא 5Hz–40kHz.

    Focal Stellia

    כפי שציינו, ה-Naim Uniti Atom HE הינו מגבר אוזניות All In One, כלומר מדובר במגבר, ממיר וסטרימר בקופסה אחת. ה-Atom HE כולל שלוש סוגים של כניסות לאוזניות: בחלקו הקדמי ישנה כניסת 6.35 מ״מ וכניסה מאוזנת 4.4 מ״מ (המכונה Pentaconn), בנוסף בחלקו האחורי ישנה כניסת XLR עם 4 פינים.

    יכולת ההזרמה כוללות תמיכה נרחבת ומלאה עם Spotify Connect, Tidal Connect, Chromecast ו-AirPlay 2. דרך האפליקציה של Naim תוכלו גם להזרים מ-Qobuz ומשירותי רדיו אינטרנטי. החיבור לרשת יכול להתבצע בעזרת חיבור קווי או WiFI.

    Focal Stellia & Naim Uniti Atom Headphone Edition: סקירה

    ה-Atom HE כולל גם שלל כניסות עבור מקורות חיצוניים, שתי כניסות אופטיות, כניסה קואקסיאלית וכניסת RCA אנלוגית. ישנן גם שתי כניסות USB לניגון מהתקני זיכרון חיצוניים. מאוד בולטת כאן בהיעדרה כניסת USB לחיבור אל מחשב. נראה לי שהשימוש באוזניות לחיבור אל מחשב הינו שימוש נפוץ ולכן לטעמי Naim פיספסו כאן מעט בהיעדר כניסה זו.

    Naim Uniti Atom HE

    מלבד השימוש כמגבר אוזניות, ל-Naim Uniti Atom HE ישנו גם שימוש נוסף, בתור קדם מגבר. ה-Atom HE כולל זוג יציאות מאוזנות XLR (מאוד נדיר באלקטרוניקה של Naim) וזוג יציאות לא מאוזנות RCA, כך שהוא יכול לשמש כקדם/ממיר וסטרימר עבור מערכת שכוללת מגבר הספק ורמקולים פאסיביים או עבור זוג רמקולים מוגברים/אקטיביים.

    עיצוב ואיכות בנייה

    סרטון ה-Unboxing:

    אוזניות ה-Focal Stellia צועקות יוקרתיות מכל זווית שלא תסתכלו עליהן. החומרים מרגישים באיכות הגבוהה ביותר, החלט מכיסוי העור של הקשת ועד לכריות הרכות המשלבות עור וקצף בעל זיכרון. החלק החיצוני של האוזנייה עם אפקט הבועות והלוח העגול עם הלוגו של Focal והכיתוב של הדגם, כל החלקים האלה יחד מתחברים לעיצוב מושקע במיוחד.

    Focal Stellia
Naim Uniti Atom HE

    היוקרתיות ממשיכה על תיק הנשיאה המעוצב והמרשים.

    Focal Stellia
    תיק הנשיאה של ה-Focal Stellia

    הכבלים שמגיעים עם האוזניות כוללים מחברים איכותיים, כבל ה-XLR עטוף בחומר דמוי בד בגוון התואם את זה של האוזניות.

    Focal Stellia
    כבל ה-XLR, והנרתיק שכולל את המדריך

    גם מגבר האוזניות, ה-Naim Uniti Atom HE, אומנם מעוצב בצורה סולידית בהרבה, אך עדיין מדובר בעיצוב ואיכות בנייה שהם ללא דופי. המגבר מרגיש כבד מאוד ביחס לגודל שלו, הוא קשיח כמו לבנה ממש. אני מאוד אוהב את העיצוב שמורכב מפלטה עבה בחלק הקדמי בה יש את המסך היפיפה, צלעות הקירור המרשימים בצדדים והדופן העליונה עם בורר העוצמה הענקי, כולם מרגישים באיכות פנטסטית. הכפתורים וכל הכניסות מרווחים ומסודרים, כשהטענה היחידה שלי היא על כך שכניסת ה-XLR של האוזניות, שבה השתמשתי עבור הסקירה נמצאת בפאנל האחורי, מה שמעט מקשה על הגישה אליה.

    בסה״כ, שני המוצרים הללו מפגינים עיצוב ואיכות בנייה ברמה הגבוהה ביותר, ולא פשוט להחליט מי מיהם מרשים יותר.

    נוחות ושימושיות

    נוחות באוזניות היא תמיד עניין סובייקטיבי. עבורי, ה-Focal Stellia הן אוזניות נוחות מאוד, הכריות רכות ונעות וכך גם הקשת. יש לי שתי טענות קלות בנוגע לנוחות שלהן. ישנה קשיחות מסויימת במבנה הקשת, שמתורגמת ללחץ קל ביותר על אזור האוזניים. זה לחלוטין לא הפריע לי להאזין במשך שעות, אבל באוזניות ה-Stax SR-009S, למשל, הלחץ על האוזניים הוא נמוך יותר וכולו מתרכז בקשת. הטענה השנייה היא בנושא הכבל, הוא כולל מעין קליפס כזה שמאגד את שני הכבלים מהאוזניות, הייתי מעדיף לו היה ניתן להזיז אותו נמוך ורחוק יותר מהאוזניות, ובכך לייצר יותר מרווח בין שני הכבלים.

    כפי שציינתי, בשני המקרים מדובר בטענות קלות ביותר, שלא לומר התקטננות, האיכות והנוחות של ה-Focal Stellia הן לא פחות ממעולות.

    ה-Naim Uniti Atom HE נוח וקל לשימוש, כל הכניסות של האוזניות פועלות בו זמנית, והן נשלטות בעזרת כפתור האוזניות בפינה השמאלית העליונה. לביצועים אופטימליים, מומלץ לחבר רק זוג אוזניות יחיד בכל זמן נתון.

    ניתן לברור בין הכניסות השונות בעזרת האפליקציה, השלט או כפתור הכניסה על גבי המגבר. בנוסף יכולות ההזרמה כמו, Spotify Connect, Tidal Connect או AirPlay 2, עובדות גם כאשר המגבר כבוי. אני חיברתי את ה-Atom HE לרשת באמצעות חיבור קווי ליציבות מירבית. מכיוון שמדובר במכשיר שהוא All In One, הוא אינו זקוק לאף מקור חיצוני, אפשר למשל להניח אותו עד השידה לצד המיטה ולהזרים אליו מוזיקה ישירות מהטלפון. כך שאם אתם מחפשים פתרון למערכת אוזניות בחדר השינה, ה-Atom HE נשמע לי אידיאלי עבור שימוש כזה.

    את שתי הבעיות העיקריות בחוויה שלי עם ה-Atom HE כבר הזכרתי, היעדר כניסת USB לחיבור אל מחשב והמיקום של חיבור ה-XLR לאוזניות, שנמצא על הפאנל האחורי, בניגוד לשתי הכניסות האחרות שנמצאות על הפאנל הקדמי.

    מבחן ההאזנה

    מבחן ההאזנה התבצע כשה-Focal Stellia חוברו אל ה-Naim Uniti Atom HE בחיבור XLR והמוזיקה הוזרמה משירות Tidal בעזרת Tidal Connect.

    פתחתי ביצירה Pesa של הכנר האיטלקי, Lino Cannavacciuolo, המשלבת בין כינור לביט אלקטרוני. הבס הדוק ורצפת הרעש היא אפסית לחלוטין, רמת הניקיון ממש מרשים. הפרדת הצלילים מעולה ושומעים את האפקטים הקטנים ברחבי הבמה עם imaging מדויק. הגובה של הבמה מרשים עם אפקטים שפעם נשמעים בחלק העליון של האוזנייה ולפעמים בחלק התחתון. רוחב הבמה הוא טוב באופן יחסי לאוזניות גב סגור.

    נמשיך למלכה של הווקל ג׳אז, Diana Krall עם אחד הקטעים האהובים עלי שלה, Autumn In New York. הגיטרה צלולה ביותר, הבס מעודן ומלטף. הווקל של דיאנה מפורט ומלא בניואנסים, היא לוחשת ישירות אל האוזן. הפרזנטציה אינטימית ומרגשת. הכינורות מלווים במרחק נכון ומופרדים, הפסנתר נקי ומצלצל כל כך נעים.

    נמשיך לקטע הפתיחה מהאלבום Lore of the Land של ההרכב The Order Of The 12, שהיה לאלבום השבוע שלנו. הקטע נקרא Against The Tide. האלבום הזה הוא מחווה לפולק רוק פסיכודלי. הקטע הזה מדגים את היכולות הגבוהה של ה-Focal Stellia לפרק את היצירה המוזיקלית לגורמים. יש כאן הפרדת שכבות יוצאת דופן, הפרזנטציה אנרגטית ומלאת חיים, זאת מבלי לוותר על הדיוק המוניטורי של ה-Stellia.

    אחד הקטעים הקבועים שמשמשים אותי לאחרונה הוא הקטע Awzan של נגן העוד המרוקאי, Driss El Maloumi. גם כאן ה-Stellia מפתיעים עם במה רחבה. הבס עמוק, פאנצ׳י ומהיר. הקטע מראה את הדינאמיות, החלקות והאיזון של ה-Focal Stellia. כיסוי התדרים מרגיש לינארי לחלוטין, ללא שום הדגש. ההפרדה בין הנקישות השונות, במיוחד בקטעים כשהן נהיות מהירות, היא פנטסנטית.

    המשכתי לאחד מקטעי הווקל הטובים ביותר שיצאו השנה לדעתי, הקטע Fireproof של Heather Nova, מתוך אלבום גרסאות הכיסיו שלה, Other Shores. הווקל מעודן במיוחד ומרגש מאוד, פריטת הגיטרה צלולה והדוקה. כשאני עוצם את העיניים ה-Focal Stellia פשוט מעמיד את הת׳ר מולי כשהיא שרה ישירות אלי. זאת העברה מלאת קסם ואיזון.

    לפני סיום, קצת התייחסות כללית. הבס של ה-Focal Stellia, בשילוב עם ה-Naim Uniti Atom HE, נקי ומעודן, אך יכול להיות שעבור חובבי הבס הכבד הוא ישמע קליל מידי. הקלילות הזו בבס מאפשרת לשמוע כמות אדירה של פרטים והפרזנטציה הכללית מלאה באיזון. רמת הפירוט והפרדת השכבות הן מהטובות שיצא לי לשמוע והן נשמרות גם בעוצמת ניגון נמוכה.

    בשביל לנסות להוציא יותר בס מה-Stellia בחרתי לסיים בקטע האלקטרוני האגרסיבי משהו, Make Us Stronger של Ghost Rider. הבס עמוק, אך אינו עוצמתי, יש כאן איזון נפלא המאפשר לשמוע כמות פרטים פשוט פסיכית, עם הפרדת שכבות קיצונית לחלוטין. לדעתי שמעתי פרטים בקטע הזה, שלא שמעתי קודם לכן.

    השוואה מול Stax SR-009S

    לאחרונה רכשתי מערכת אוזניות שמורכבת מאוזניות Stax SR-009S ומגבר משולב ממיר, Stax SRM-D50. אומנם מדובר באוזניות גב פתוח, ולכן זה לא ממש השוואה של ״תפוחים לתפוחים״, עדיין מדובר בשתי מערכות יוקרתיות ולכן היה לי מעניין לערוך השוואה קצרה ביניהן.

    חיברתי את יציאות ה-RCA האנלוגיות ב-Naim Atom HE אל כניסת ה-Line ב-Stax SRM-D50, וכך יכולתי להזרים אל ה-Atom ולהאזין בשתי האוזניות לצורך ההשוואה.

    ראשית אני חושב שהממיר המובנה ב-Naim טוב יותר מהממיר של ה-D50, הסאונד באוזניות ה-Stax היה אוורירי יותר, עם במה תלת ממדית יותר. כאן לא ממש מדובר בהשוואה הוגנת, מחיר ה-Atom HE הוא באזור הפי 3 ממחירו של ה-D50.

    על מנת להשוות בין שתי האוזניות, בחרתי בקטע Regular Pleasures של Patricia Barber. הסאונד של אוזניות ה-Stax SR-009S כלל במה מרשימה יותר, כמצופה מאוזניות גב פתוח איכותיות. לעומתן, ה-Focal Stellia הרגישו אינטימיות יותר, עם סאונד ״סגור״ יותר. שתי האוזניות הפגינו רמת פירוט פנטסטטית, מירוכז של ווקל ופרזנטציה מרגשת. הבס היה מדויק ואנרגטי בשתיהן.

    השוואה יותר נכונה והוגנת הייתה יכולה להיות מול ה-Focal Utopia כיוון ששתיהן אוזניות פתוחות, ובעלות תג מחיר דומה. יחד עם זאת, ההשוואה כן לימדה אותי על האיכות של הממיר המובנה ב-Naim Atom, ובנושא הפירוט וההפרדה של ה-Focal Stellia, שעמדו בכבוד רב מול ה-Stax.

    ה-Focal Stellia ללא מגבר

    ה-Focal Stellia הן אוזניות לא קשות להנעה, לכן ניתן להאזין אליהן גם בחיבור על מחשב או מכשיר סלולרי. אני חיברתי אותם ישירות אל ה-MacBook Air שלי. ראשית הכבל הלא מאוזן, קצר משמעותית ביחס לכבל המאוזן, ולכן הוא פחות נוח. אבל בחיבור לטלפון האורך מספיק.

    חזרתי שוב לקטע Regular Pleasures של Patricia Barber, התוצאה הכללית פחות מאוזנת ביחס לחיבור אל המגבר Naim Atom HE. הבס מודגש יותר, פחות מפורט ופחות נקי יש גם פחות אוויר בין הבס למיד. עדיין ביחס לכך שמדובר בתוצאה ללא שום מגבר, הפירוט בווקל מעולה, והתוצאה בהחלט טובה, כך שאם אתם מחפשים אוזניות חוטיות איכותיות, שיכולות לשמש אתכם בדרכים בחיבור ישיר לטלפון, ה-Focal Stellia הן אופציה נהדרת.

    למי ה-Focal Stellia וה-Naim Uniti Atom HE יתאימו?

    נתחיל מתיאור חתימת הסאונד. לאורך המבחן כולו מערכת האוזניות המורכבת מה-Focal Stellia מוגברים בידי ה-Naim Uniti Atom Headphone Edition, הפגינו תוצאת סאונד מאוזנת ומפורטת באופן קיצוני. כן יש כאן אופי מעט מוניטורי, כלומר מדויק, כזה שמאפשר לפרק את המוזיקה לגורמים ולהרגיש בדיוק כיצד הרכיבו את היצירה המוזיקלית, אבל לא הייתי אומר שיש כאן אנליטיות קרה. המערכת שקופה ומעבירה את הרגש במוזיקה ובמיוחד בקטעי השירה. אין כאן תוספות רגש מלאכותיות למיניהן (בדמות חום, הדגש בס ועוד), למי שמחפש כאלה.

    בנושא הבס, זאת לא המערכת למי שמחפש בס עוצמתי ומרעיד, הבס של ה-Focal Stellia עם ה-Atom HE, מאופיין בעידון ורמת פירוט אבסולוטית. אז אם זו חתימת הסאונד שאתם מחפשים, יש לכם כאן מערכת ברמה גבוהה ביותר. עד כאן בנושא הסאונד.

    שאלה נוספת שאתם צריכים לשאול את עצמכם לפני רכישת המערכת הזו, היא לאיזה שימוש אתם מכוונים. ה-Atom HE הינו נוח ביותר בתור מקור All In One. תוכלו להציב אותו בכל מקום שיש בו חיבור לחשמל ו-WiFI ותהיה לכם עמדת אוזניות מושלמת. לעומת זאת,

    אם השימוש העיקרי שאתם מחפשים הוא בחיבור אל מחשב, היעדר כניסת USB עבור חיבור כזה עלול לפגוע משמעותית בחוויית השימוש שלכם.

    Focal Stellia
Naim Uniti Atom HE

    סיכום

    מערכת האוזניות שמורכבת מאוזניות הדגל בתצורת גב סגור, ה-Focal Stellia, יחד עם מגבר האוזניות All In One מדגם Naim Uniti Atom HE, היא ללא ספק מערכת יוקרתית ומרשימה. העיצוב ואיכות הבנייה הם פשוט ללא דופי, ה-Stellia מלאות שיק, עם גימור ייחודי ושימוש בחומרים איכותיים. ה-Naim Uniti Atom HE, אומנם סולידי בהרבה, אך איכות הבנייה וחוויית השימוש בו מודרניים ומרשימים ביותר.

    מבחינת הסאונד, ה-Stellia עם ה-Atom HE הם שילוב נפלא שמדגים את הקסם של אוזניות גב סגור. זהו שילוב שמאפשר לצלול לתוך המוזיקה, לשמוע כל פרט ופרט בה, תוך כדי איזון והפרדה ברמה קיצונית, וכל זה מבלי להפוך לאנליטי וקר, אלא שקוף, נכון ומדוייק.

    מדובר כאן במערכת לא זולה, אבל ההשקעה בעיצוב, באיכות הבנייה ואיכות הסאונד המתקבלת, הם כולם תואמים את הציפייה, שתג מחיר כזה מייצר.

    מחיר אוזניות ה- Focal Stellia הוא: 12,900 ₪, אחריות: שנה.
    מחיר המגבר, Naim Uniti Atom Headphone Edition הוא: 14,500 ₪, אחריות: שנתיים.

    Facebook
    WhatsApp
    Telegram
    Email
    Print

    כתיבת תגובה

  • MusicStorePro
  • avreviews_brand_banner2
  • avreviews facebook

    רוצים להישאר מעודכנים?

    דילוג לתוכן