fbpx
חדשות וסקירות בנושא סרטים, מוזיקה, ציוד אודיו וקולנוע ביתי
חיפוש
  • T+A Solitaire T – סקירה לאוזניות אלחוטיות יוקרתיות

    האוזניות האלחוטיות, T+A Solitaire T, נחשבות לאוזניות האלחוטיות עם מנגון ANC היקרות ביותר בשוק. אז מה מקבלים תמורת המחיר הגבוה? על כך ננסה לענות בסקירה זו.

    T+A Solitaire T

    אנחנו מודים לברנד אודיו, היבואן הרשמי של מותג T+A בישראל, על כך שסיפקו לנו את האוזניות האלה לצורך סקירה.

    אם אתם רוצים להכיר יותר את חברת T+A, אנו ממליצים לכם לקרוא את הכתבה המיוחדת שהכנו בשנת 2021, אודות הייבוא של T+A לישראל בידי ברנד אודיו.

    שורה תחתונה

    ה-T+A Solitaire T הן ההגדרה השלמה ביותר למושג אוזניות אלחוטיות פרימיום

    T+A Solitaire T - סקירה לאוזניות אלחוטיות יוקרתיות

    מה אהבנו

    • עיצוב סולידי ובוגר ואיכות בנייה מצויינת
    • מנגנון ANC יעיל לצד סינון פסיבי מרשים
    • אורך סוללה של 70 שעות במצב ANC ו-35 שעות במצב HQ
    • רף חדש לאיכות סאונד דרך Bluetooth
    • חיבור חוטי אנלוגי ו-USB, מאפשר להן לתפקד כאוזניות חוטיות ברמה גבוהה
    T+A Solitaire T - סקירה לאוזניות אלחוטיות יוקרתיות

    נקודות לשיפור

    • תוספת מחיר פרימיום ביחס למתחרים

    העומד למבחן: T+A Solitaire T

    אוזניות ה-T+A Solitaire T הן האוזניות האלחוטיות הראשונות מבית חברת T+A הגרמנית. כבר במוצר הראשון שלהם הם הציבו בפני עצמם מטרה גבוהה במיוחד, ״לטשטש את הגבול בין אוזניות אודיופיליות לאוזניות עבור עבודה״. הסרת מגבלת המחיר, אפשרה למהנדסי החברה לתכנן את יחידות ה-transducer של האוזניות כך שהן ישחזרו כל פרט ופרט בהקלטה בין אם האוזניות פועלות במצד אקטיבי, או פסיבי.

    הדרייבר של האוזניות הינו בגודל 42 מ״מ, זהו דרייבר דינמי העשוי מתאית (cellulose). על פי T+A, הבחירה נעשתה בזכות השילוב בין קלות המשקל והקשיחות שלו, אשר מאפשרים שחזור סאונד שקוף ודינמי.

    מנגנון סינון הרעשים נעשה באופן אקטיבי וגם פסיבי, האוזניות תוכננו כך שהן יאטמו את האוזניים באופן שיספק סינון רעשים פסיבי משמעותי ועל כך הם מוסיפים את המנגנון האקטיבי. מבחינת המיקרופונים ישנם 2 מיקרופונים בכל אוזנייה עבור ה-ANC ובנוסף עוד שניים באוזנייה הימנית עבור תקשורת/דיבור.

    בניגוד להרבה יצרנים אחרים, חברת T+A מציינת בפירוש את הצ׳יפים שהם עושים בהם שימוש. על קישוריות ה-Bluetooth של ה-T+A Solitaire T אחרי ה-Qualcomm QCC 5127 שמציע תמיכה ב-Bluetooth 5.1 עם המקודדים הבאים: SBC, AAC, aptX, aptX HD. צ׳יפ הממיר המובנה באוזניות הוא ה-Ess ES9218 Sabre DAC.

    אורך חיי הסוללה של ה-T+A Solitaire T הינו מרשים במיוחד ועומד על 70 שעות כולל מנגנון ה-ANC.

    תכונה ייחודית של ה-T+A Solitaire T הינה מצב ה-HQ, כלומר High Quality, זהו מצב שמכבה את מנגנון ה-ANC ומעביר את האות במסלול קצר ואיכותי יותר. דווקא על המצב הזה החברה פחות מסבירה באתר והמדריך שלהם, לכן כאן אני נאלץ להסתמך על אתרים אחרים שמדווחים על שימוש במעגל הגברה איכותי יותר במצב זה, בעוד ישנה חוסר בהירות על נושא הממיר ולא ממש ברור עם הממיר בשני המצבים הינו זהה. בכל מקרה, המצב הזה מיועד לספק את תוצאת הסאונד האיכותית ביותר שיש. במצב ה-HQ אורך חיי הסוללה נחתך בחצי ל-35 שעות.

    המשקל של האוזניות הינו 322 גרם.

    עיצוב ואיכות בנייה

    סרטון ה-unboxing:

    תכולת האריזה: כבל USB-C ל-USB-C המשמש לטעינה וחיבור דיגיטלי, שני כבלים אנלוגיים אחד עם סיומת 3.5 מ״מ ואחד עם סיומת של 6.35 מ״מ, בנוסף ישנו מתאם לחיבור אל מערכות בידור בטיסה.

    T+A Solitaire T

    איכות הבנייה של ה-T+A Solitaire T היא הגבוהה ביותר שנתקלתי בה עבור אוזניות אלחוטיות, עם מסגרת אלומיניום איכותית, כיסוי עור עבור הקשת והכריות. האוזניות גמישות במיוחד, אך יחד עם זאת הן מפעילות מעט לחץ על האוזניים, מה שאולי פוגע מעט בתחושת הנוחות, בעיקר בהאזנה ארוכה, אך בתמורה מספק בידוד פסיבי מעולה.

    T+A Solitaire T

    האוזניות זמינות בגימור לבן ושחור. העיצוב הכללי הינו מאופק, אך עדיין מצליח לשדר מוצר בוגר ואיכותי. ישנם עיטורים של פסי כסף, על האוזניות וגם הקשת, עליה כתוב T+A.

    T+A Solitaire T

    בנוסף אהבתי את כיסוי הדרייבר האדום, שמוסיף עוד טאץ׳ של צבע לאוזניות.

    T+A Solitaire T

    גם נרתיק הנשיאה ממשיך את הקו של עיצוב בוגר, הוא מרגיש קשיח ואיכותי וכולל לוגו מאופק של T+A בפינה שלו. בפנים יש מקום לאוזניות כשהן במצב מקופל ותא בו נמצאים הכבלים והמתאמים, שננעל בעזרת סקוץ׳ נוח.

    T+A Solitaire T

    שימושיות ושליטה

    השליטה באוזניות מתחלקת לשליטה פיזית ולאפליקציית השליטה. השליטה הפיזית באוזניות מתבצעת על ידי שילוב בין בוררים, כפתורים ושני משטחי מגע.

    ההדלקה והכיבוי מתבצעים באמצעות בורר על האוזנייה השמאלית, אני תמיד מעדיף שפונקציה זו תתבצע בעזרת בורר כיוון שכך תמיד ברור אם האוזניות הן דלוקות, או כבויות. ליד הבורר ישנן ארבע נורות אשר מסמנות את אחוז הסוללה, באופן דומה למה שראינו ב-Sennheiser Momentum 4.

    T+A Solitaire T

    כל שאר אמצעי השליטה נמצאים על האוזנייה הימנית. שם תמצאו בורר המשמש לחיבוריות ה-BT, כפתור המעביר בין שלושת המצבים של האוזניות: ANC, רגיל ו-HQ וכפתור נוסף עבור העוזר/עוזרת דיגיטלים. הכפתורים הינם קטנים ודיי קרובים האחד לשני, בתקופה שהאוזניות היו אצלי לא הרגשתי שאני מתרגל אל המיקום שלהם ותמיד העדפתי להשתמש באפליקציה.

    T+A Solitaire T

    בנוסף על האוזנייה הימנית נמצאים שני אזורים של משטחי מגע, האזור שתופס את רוב האוזנייה משמש לניגון והשהייה על ידי תיפוף, שינוי עוצמת ניגון על ידי תנועות של swipe למעלה ולמטה והעברת שירים על ידי תנועת swipe קדימה ואחורה. סוג השליטה הזה מוכר לי מאוד מאוזניות כמו ה-Sennheiser Momentum 4 וה-Sony WH-1000XM5. השליטה עבדה מצויין אך תחושת השימוש הייתה מעט פחות נוחה ותגובתית לטעמי בעיקר ביחס לאוזניות של Sony. לסיום בחלק התחתון של משטח המגע, ישנו עיגול המשמש למשטח מגע משני והוא מאפשר לשלוט על מצב ה-Transparcy Mode.

    גם על האוזניה הימנית ישנה נורה אשר משמת כחיווי למקודד שנמצא בשימוש.

    T+A Solitaire T - סקירה לאוזניות אלחוטיות יוקרתיות

    אפליקציית השליטה

    אפליקציית השליטה ב-T+A Solitaire T הינה אפליקצייה ייעודית עבור האוזניות הללו וזו לא אותה אפליקצייה ששולטת בשאר מכשירי החברה (כמו מכשירי סדרת ה-T+A 200). לאפליקצייה קוראים T+A Solitaire Companion App. לטעמי זה הרבה יותר נוח כשיש אפליקצייה ייעודית לאוזניות ולא עושים שימוש באותה האפליקציה לכל המוצרים החכמים של החברה.

    האפליקצייה של ה-T+A Solitaire T הינה נקייה, מעוצבת ופשוטה ביותר לשימוש. האפליקציה מחולקת לשלושה מסכים. מסך הבית שמאפשר לקבוע את המצב של האוזניות: ANC עם שלוש רמות שונות, מצב ללא ANC ומצב ה-HQ.

    המסך השני הינו מסך הסאונד שמאפשר לבחור מבין כמה מצבי אקוולייזר מובנים, מצב ברירת המחדל נקרא Flat, ואני לא הרגשתי בשום צורך לבחור אחרת, אך זה כמובן עניין של טעם אישי. אין כאן אפשרות לייצר אקוולייזר מותאם אישית, אלא רק לבחור מבין האפשרויות המוכנות מראש.

    המסך האחרון נקרא More, שם תוכלו למצוא מדריכים, אפשרות לשדרג את התוכנה ועוד.

    מעבר למוזיקה

    בחלק הזה אתאר בקצרה את ביצועי האוזניות בכל הקשר למה שנמצא ״מעבר למוזיקה״. הסיבה שאני מאפשר לעצמי לקצר בחלק זה היא מכיוון שלתחושתי מי שרוכש אוזניות אלה, בראש ובראשונה עושה זאת בגלל ביצועי הסאונד במוזיקה.

    מבחינת סינון הרעשים, הרגשתי שהסינון הפסיבי של ה-T+A Solitaire T הוא פנטסטי, אך עדיין רעשים קבועים של מנועים יכולים לחדור וכאן נכנס לעבודה מנגנון הסינון האקטיבי, שעשה עבודה מצוינת בסינון רעשים אלה, במיוחד במצב ה-Max שלו.

    מבחינת צפייה בסרטונים/סרטים, ההשהיה בין התמונה והסאונד, הינה מינימלית וכזאת שמאפשרת בהחלט ליהנות מתכנים אלה. מבחינת איך זה נשמע, בזכות התכונות שמתוארות בהמשך במבחן ההאזנה, קיבלתי את אחת החוויות היותר קולנועיות ומרשימות שיצא לי לחוות באוזניות אלחוטיות.

    מבחן ההאזנה

    מבחן ההאזנה הפעם מורכב מכמה חלקים, תחילה בחנתי את מידת ההשפעה של מצב ה-HQ. לאורך המבחן כולו התכנים ששימשו אותי נוגנו מאפליקציית Tidal בטלפון iPhone 12 Pro (כלומר עם מקודד ה-AAC).

    HQ או לא להיות

    בחלק הראשון של המבחן למדתי להכיר את אופי הסאונד של האוזניות וההבדלים בין הכיוונים השונים. פתחתי בקטע הג׳אז החלק והמעודן, Woodpecker של Tingvall Trio מתוך אלבומם, Birds. התחלתי עם מצב של ANC דלוק ועל Max. קל מאוד להבחין ברמת הניקיון הפנטסטית של ה-T+A Solitaire T, זו התכונה הראשונה שמבחינים בה. הסאונד טבעי ורגוע עם במה עוטפת. הפרזנטציה נינוחה ואוורירית עם רמת הפרדה גבוהה. ברגע שהעברתי למצב HQֿ, הרגשתי בשיפור נוסף בכמות האוויר בין הכלים, ההפרדה טובה יותר והבמה מרגישה מעט יותר עוטפת ורחבה.
    מבחינת הגדרת ה-EQ, הגדרת ברירת המחדל, שנקראת Flat, היא מאוזנת ונקייה להפליא, ולחלוטין לא הרגשתי שמשהו חסר לי, לא רציתי יותר או פחות בס, או טרבל.

    השיר הבא שבחרתי הוא Night של Yodelice מתוך האלבום The Circle, שאני שומע המון לאחרונה. זו בלדת פולק רוק, עם אלמנטים של גוספל ותחושה גותית. במצב ה-ANC הווקל ממורכז ומופרד היטב בזמן שהגיטרות עוטפות ומגיעות מאחורי הווקל. רמת הניקיון שוב נהדרת, זו תכונה בולטת לכל אורך המבחן. כשעברתי למצב ה-HQ, הרגשתי שהמוזיקה מקבלת זריקת מרץ, המתבטאת בעוד אוויר בין הכלים, סאונד גדול יותר, שירת הליווי מופרדת טוב יותר וגם בווקל זיהיתי מעט יותר פירוט וניואנסים.

    אז לאחר שני הקטעים האלה ברור לי שה-T+A Solitaire T הם אוזניות אלחוטיות ברמה אחרת מבחינת הסאונד שלהן. רמת הניקיון והתלת ממדיות של הסאונד הן המרשימות ביותר שיצא לי לשמוע מאוזניות אלחוטיות. בנוסף נהיה לי ברור שמצב ה-HQ מוביל לשיפור נוסף ומורגש בביצועי האוזניות.

    אז האם כדאי תמיד להיות במצב ה-HQ?
    ובכן במצב זה ביצועי הסוללה נחתכים לחצי, אם כי 35 שעות סוללה אמורים להיות מספקים לרוב סוגי השימוש. בנוסף לא ניתן להשתמש במנגנון ה-ANC אם אתם במצב HQ. כפי שציינתי כבר, בידוד הרעשים הפסיבי של האוזניות הוא פשוט מעולה, כך שבהליכה בחוץ כאשר המוזיקה מתנגנת בעוצמה בינונית, בהחלט העדפתי להקריב מעט מסינון הרעשים לטובת סאונד איכותי יותר. לעומת זאת, אני מניח שבטיסות או נסיעה ברכבת כאשר יש רעש מנוע קבוע, יכול להיות שתעדיפו כן לעבור למצב ה-ANC. מקרה נוסף בו כנראה עדיף להשתמש במצב ה-ANC הוא בזמן שימושיות באוזניות לשיחות ועבודה, מכיוון שבמצבים אלה הגיוני יותר לקבל את חיי הסוללה העודפים ויש פחות משמעות לאיכות סאונד אודיופילית.

    את המשך מבחן ההאזנה הזה ביצעתי במצב ה-HQ.

    אלקטרוני ומבחן הבס

    האלבום הקבוע שמשמש אותי לאחרונה לבחינת מוזיקה אלקטרונית הוא האלבום Feld של Martin Kohlstedt, הפעם בחרתי בקטע LUV מתוכו. גם במוזיקה אלקטרונית בולטת הפרזנטציה האוורירית עם רמת הפרדה גבוהה במיוחד במצב ה-HQ. האפקטים הקטנים מפורטים וקלים להבחנה, הם מטיילים על פני הבמה ואפשר להרגיש בקלות במיקום שלהם. האיזון פנטסטי והפסנתר מרגיש מעודן ורך. בקטע הזה התרשמתי ביותר מרמת ההדיקות והפירוט בחלק הבס, לטעמי הוא ממש יוצא דופן. לקראת סיום הקטע ישנו אפקט של מים וההעברה שלו מדויקת ביותר.

    ביצועי הבס בקטע הקודם שלחו אותי לשלוף את כל קטעי הבס מהארכיון ולנסות להתרשם עוד משחזור הבס של ה-T+A Solitaire T.

    בקטע Mumbo Jumbo של Brent Lewis יש כמה סוגי כלי הקשה, רמת ההדיקות והפאנצ׳יות לצד ההעברה הנקייה והנינוחה של ה-T+A Solitaire T עם המון מרחק בין כל תוף ותוף, זו חוויית בס ברמה אחרת מאוזניות אלחוטיות אחרות שיצא לי לשמוע.

    בקטע הג׳אז Regular Pleasures של Patricia Barber יש בס עמוק לצד ווקל נשי, שעדיין לא היה לנו במבחן הזה. הבס מפורט, עמוק ומאוזן נהדר עם הווקל, מבלי שהבס משתלט כלל ופוגע במידת הניקיון והפירוט הגבוהה של הווקל.

    אחד מקטעי הבס העמוקים שאני מכיר הוא Sangoma של צמד התאומות Ibeyi. העומק של הבס כאן הוא כמעט קיצוני והוא מצליח להוציא עומק מרשים מה-T+A Solitaire T, לצד כל העומק הזה ישנו פירוט פנטסטי, זה לא סתם צליל עמוק, אלא הוא מלא בפרטים ושוב האיזון מול הווקל העדין כל כך של שתי האחיות, מבלי להשתלט או להפריע לשמוע את הניקיון בקולן.

    סיום אלחוטי רגוע

    אז אחרי קטעי הבס המרשימים הללו, בחרתי לסיים את החלק האלחוטי במבחן בשתי יצירות רכות ומלודיות. תחילה יצירת הפסנתר Pause, של הפסנתרנית והמלחינה הבריטית, Poppy Ackroyd, מתוך אלבומה Pause.
    הפסנתר כמובן נקי מאוד, זה משהו שה-T+A Solitaire T מצליחות לשמר ללא קשר לסגנון המוזיקה. רמת השקט נפלאה, בעזרתה ובעזרת רמת הניקיון קל לשמוע את הדינמיות חסרת המאמץ וכל ניואנס קטן בפסנתר, מופרד ברמה שאפשר לחוש בכל מגע קל של Poppy. הפרדת השכבות ברורה, טבעית ומאוזנת להפליא.

    לסיום בחרתי בקטע Going Home מתוך אלבום ההופעה החיה החדש, Live In China של Sophie Zelmani. תחושת הקהל שמוחאים כפיים בפתיחה מפגינה שוב את הבמה העוטפת והתלת ממדית של ה-T+A Solitaire T. רמת הפירוט וההפרדה של האוזניות האלה כה גבוהה שכאשר אחד מחברי הלהקה של סופי שר לה שירת ליווי שקטה ומעודנת, זה נשמע כל כך ברור ומופרד מקולה של סופי, שאני לא חושב ששמתי לב לכך קודם לכן. הווקל של סופי, שאי אפשר לטעות בו, ה-Solitaire T מעביר את כל הרוך והנעימות שבו. החצוצרה בפתיחה ובפזמון, נקייה וללא שמץ של צליל צורם. בסיום הקטע הקהל שר את הפזמון, האוזניות משחזרות את השירה באופן עוטף וכה מרגש, שממש חשתי בצמרמורת וזו תמיד נקודה מצוינת לסיים בה את הסקירה.

    ביצועים בחיבור חוטי

    בחלק הזה התרשמתי מביצועי ה-T+A Solitaire T בחיבור חוטי. ה-Solitaire T כולל שתי אפשרויות לחיבור חוטי. האפשרות הראשונה היא החיבור האנלוגי הסטנדרטי, בחיבור כזה האוזניות מתפקדות כאוזניות פסיביות לכל דבר. האפשרות השנייה היא על ידי חיבור USB באמצעות כבל ה-USB-C המצורף, באופציה זו המידע מגיע באופן דיגיטלי אל ה-Solitaire T ושם הוא עובר דרך הממיר והמגבר המובנה.

    בחלק הזה בחרתי לחזור לשיר Regular Pleasures של Patricia Barber. תחילה האזנתי אליו שוב דרך Bluetooth ואז עברתי לאופציות החוטיות בעזרת המחשב האישי שלי, ה-MacBook Air. בחיבור האנלוגי הרגשתי שיפור בפירוט במיד בס, תחושה של סאונד מלא וחלק יותר ובנוסף נינוח וטבעי יותר.

    בחיבור ה-USB הרגשתי בעליית מדרגה נוספת, האופציה של לחבר אוזניות אקטיביות באמצעות USB, הפכה להיות פופולרית לאחרונה מכיוון שהיא מאפשרת לקבל אות מלא ממקור כלשהו, שלא צריך לכלול ממיר או מגבר איכותי וגם ליהנות מהממיר והמגבר המובנים באוזניות. אז איך זה מתבטא בסאונד? ישנה דינמיות משופרת, מרגישים ביותר הבדלי ווליום, כלומר מיקרו-דינמיקה, הבס עמוק יותר, וגם הדוק ומפורט יותר. גם הווקל מופרד טוב יותר, כך שבחיבור ה-USB מקבלים את התוצאה הטובה ביותר בכל אספקט.

    השוואה: T+A Solitaire T VS Sennheiser Momentum 4

    לפני סיום הייתי חייב להשוות את ביצועי ה-T+A Solitaire T לעומת האוזניות Sennheiser Momentum 4, שעד כה היו האוזניות האלחוטיות המועדפות עלי מבחינת איכות הסאונד.

    לסקירה המלאה שלנו של Sennheiser Momentum 4

    ההשוואה זו מעניינת מסיבה נוספת, מר Siegfried Amft, המקים של חברת T+A, נמשך אל עולם האלקטרו-אקוסטיקה בעקבות כמה הרצאות של פרופסור Fritz Sennheiser באוניברסיטת הנובר. כך שיש קשר מעניין בין שתי החברות הגרמניות.

    T+A Solitaire T VS Sennheiser Momentum 4

    השוואתי את שתי האוזניות בחיבור Bluetooth אל מכשיר ה-iPhone 12 Pro שלי. בחרתי בשני קטעים לצורך ההשוואה הזו, תחילה הקטע Night של Yodelice. ב-Momentum 4, הווקל מרחף לפני הגיטרות, הוא נעים ועמוק והתחושה הגותית המיוחדת של הקטע הזה מורגשת היטב. כשעברתי אל ה-Solitaire T, הסאונד מקבל יותר נפח, הוא גדול ועוטף יותר, רמת הניקיון טובה יותר, זה מתבטא בווקל ברור ומפורט יותר. בנוסף, יש תחושה של יותר אוויר בין הכלים השונים והווקל.

    T+A Solitaire T - סקירה לאוזניות אלחוטיות יוקרתיות

    הקטע השני שבחרתי הוא Sangoma של Ibeyi. הפעם התחלתי מה-Solitaire T. הבס סופר עמוק, ובמקביל אפשר להרגיש בקלות באפקט של משולש מוזיקלי או פעמון, רמת ההפרדה והניקיון הם מרשימים ביותר. כשעברתי ל-Momentum 4, הבס מאוד עוצמתי, אך פחות נקי ומפורט. אפקט המשולש מורגש, אך לא באופן כה ברור. הפרזנטציה מעט כבדה יותר ופחות אוורירית.

    אני חושב שהשוואה הזו מוציאה את שתי האוזניות האלה באופן חיובי. ה-T+A Solitaire T הן יקרות באופן משמעותי, אך בתמורה הן נותנות איכות בנייה טובה בהרבה ואיכות סאונד מובילה בכל פרמטר שבחנתי, אם זה הבמה, האיזון או הניקיון, ה-Solitaire T הם פשוט ברמה משל עצמן. ה-Sennheiser Momentum 4 לעומת זאת, אומנם מרגישות יותר פלסטיות, אך ביחס למחיר שלהן הן נותנות תוצאות סאונד פנטסטית עם רמת ניקיון, במה עוטפת ובס עוצמתי, לא טובים כמו ב-Solitaire T, אך עדיין מצוינים.

    שוק אוזניות פרימיום אלחוטיות

    אי אפשר לסקור אוזניות כמו ה-T+A Solitaire T מבלי התייחסות קצרה לשוק שהן מייצגות, שוק אוזניות פרימיום אלחוטיות. כפי שציינו בפתיחה מדובר באוזניות האלחוטיות עם מנגנון ANC הכי יקרות בשוק. בשנים האחרונות יצרנים רבים כמו Mark Levinson, Bowers & Wilkins ו-Focal, נכנסו לשוק הזה והציעו אוזניות אלחוטיות ברמת מחיר, איכות בנייה וביצועי סאונד, שלא נראו עד כה.

    לטעמי יש כאן שילוב בין הרצון של חובבי סאונד, או ״אודיופילים״ אם תרצו, ליהנות מסאונד איכותי עם הנוחות של החיבור האלחוטי לצד רמת בשלות גבוהה יותר של הטכנולוגיה האלחוטית. כפי שראינו בסקירה זו, עם דרייבר, ממיר ומגבר איכותי, ניתן לקבל איכות סאונד מעולה אפילו עם מקודד ה-AAC, שחובבי מכשירי Apple מוגבלים אליו. בנוסף האוזניות נותנות תוצאה פנטסטית בחיבור חוטי, כך שהן כולות לשמש גם בתור אוזניות חוטיות בבית וגם לתת חוויית סאונד מרשימה עם נוחות מירבים בדרכים, זו בדיוק המהות והמטרה של שוק אוזניות פרימיום אלחוטיות.

    T+A Solitaire T

    סיכום

    אוזניות ה-T+A Solitaire T הן אוזניות אלחוטיות פרימיום יוקרתיות. מה זה אומר? זה אומר שאם תהיתם עד לאן ניתן לקחת את איכות הסאונד של טכנולוגיית ה-Bluetooth, שהיא Lossy ועל גבול ה״מילת גנאי״ עבור אודיופילים, תנסו את ה-T+A Solitaire T, מאוד יכול להיות שהן יגרמו לכם לשנות את דעתכם.

    בנוסף ה-T+A Solitaire T כוללות איכות בנייה מעולה, עיצוב סולידי ובוגר ויכולת לשמש כאוזניות חוטיות גם בחיבור אנלוגי וגם דרך חיבור USB. כשמחברים את כל זה יחד מקבלים את ההגדרה המלאה למשמעות המושג ״אוזניות אלחוטיות פרימיום״.

    מחיר: 6,490 ₪
    אחריות: שנה

    Facebook
    WhatsApp
    Telegram
    Email
    Print

    כתיבת תגובה

  • MusicStorePro
  • avreviews_brand_banner2
  • avreviews facebook

    רוצים להישאר מעודכנים?

    דילוג לתוכן