הפעם הגיעו אלינו לסקירה הרמקולים המוגברים, Triangle Borea BR03 BT. מדובר בגרסה המוגברת של רמקול השנה שלנו משנת 2021, ה-Triangle Borea BR03, האם הקסם המיוחד של ה-BR03 ממשיך גם בגרסה המוגברת? בואו נגלה.
אנחנו מודים לסטריאו שופ על כך שסיפקו לנו את הרמקולים לצורך סקירה.
השורה התחתונה
ה-Triangle Borea BR03 BT לוקח את העיצוב ואיכות הבנייה המעולה של הדגם הפסיבי והופך אותו למערכת שלמה, מודרנית ורב תכליתית עם ביצועי סאונד מרשימים
- רמקול גדול שממלא סלון ישראלי ממוצע בקלות
- כולל כניסות דיגיטליות וכניסת פונו
- עיצוב שיקי ומושקע עם שלל גימורים, איכות בנייה פנטסטית
- סאונד מרגש, מאוזן ומפורט כבר דרך ה-BT
- יכולות ה-Tone Control וה-Loudness מאוד שימושיות
- אין כניסת USB אודיו, או יציאת HDMI ARC
- אין אפשרות לקבוע האם הרמקול המוגבר הוא שמאל או ימין
סקירת הוידאו
רמקולים מוגברים – שילוב של נוחות ואיכות
שנה שעברה הייתה מבחינתנו בסימן ההשתלטות של הרמקולים המוגברים והאקטיביים על שוק הרמקולים. המבחר פשוט עצום, מרמקולים קטנים ומעוצבים של לייף סטייל, עד לרמקולים אודיופילים במאות אלפים, שהוצגו בתערוכת מינכן.
יש סיבות רבות לכך, החיסכון במגבר מפשט את חווית השימוש, החיבור וגם את ההתאמה בין המגבר לרמקולים. למי שמחפש את חוויית השימוש המתקדמת, הידידותית ופחות מעוניין במערכת המורכבת מקופסאות רבות, רמקולים מוגברים הם פתרון נהדר.
עם ה-Triangle Borea BR03 BT יש לנו דוגמה של דגם רמקולים פופולרי ומצליח, שכעת יוצאת לו גרסה מוגברת. יש דוגמאות נוספות כאלה, בחלק מהמקרים מדובר בשדרוג יקר במיוחד. לטעמי, כאן Triangle שמו לעצמם כמטרה להגיע למחיר תחרותי ביותר, על מנת לתת לצרכנים מוצר משתלם.
העומדים למבחן: Triangle Borea BR03 BT
ה-Triangle Borea BR03 BT הם רמקולים מוגברים המגיעים בתצורה של רמקול אחד מוגבר ורמקול אחד פסיבי, שמחובר אל המוגבר בכבל רמקול רגיל.
ברמקול המוגבר תמצאו שלל אפשרויות חיבור. ראשית ישנה תמיכה בחיבור Bluetooth בגרסה 5.0, כולל תמיכה במקודד aptX HD Low Latency. למי שמעדיף חיבורים פיזיים, ה-Borea BR03 BT כולל שני חיבורים דיגיטליים: אחד קואקסיאלי ואחד אופטי. בצד האנלוגי ישנו חיבור AUX וחיבור RCA, שיכול באמצעות מתג לתפקד גם בתור כניסת פונו עבור ראשי MM. ישנה גם יציאה לסאבוופר, במידה ותרצו לשדך סאב אל הרמקולים.
המגבר המובנה הינו מגבר בתצורת Class D והספק של 60W לערוץ.
שתי סוגי מחברים בולטים כאן בחסרונם, הראשון הוא כניסת USB Audio לחיבור מחשב והשני הוא יציאת HDMI תומכת ARC לחיבור קל של טלוויזיה.
למעשה מבחינת המחברים והפונקציונליות של ה-Triangle Borea BR03 BT הם זהים למקולי ה-LN01A, רק שמדובר כאן במגבר מעט חזק יותר וכמובן ברמקול גדול יותר באופן משמעותי.
מבחינת היחידות, יש כאן יחידות זהות לדגם ה-BR03 הרגיל. הטוויטר הוא טוויטר כיפה רכה, ה-EFS בעוד יחידת המיד-בס היא מתאית נייר ובקוטר של 16.5 ס״מ.
המידות של התיבה במ״מ הן: 206 ר׳, 360 ג׳ ו-314 ע׳. המשקל הוא 7.6 ק״ג לרמקול המוגבר ו-6.6 לרמקול הפסיבי. ה-Triangle Borea BR03 BT מותאם לשלושה דגמים של סטנדים: ה-S01, S02 ו-S04.
עיצוב ואיכות בנייה
סרטון ה-Unboxing:
מעבר לגימורים של הדגם הפסיבי, ה-Triangle Borea BR03 BT כולל שני גימורים מיוחדים: עץ אלון משולב עם ירוק ועץ אלון בהיר משולב עם כחול. אנחנו קיבלנו את הגימור, שנקרא עץ אלון בהיר, שכולל מסגרת עץ אלון בהיר ופאנל קדמי לבן-שמנת.
זהו גימור יפיפה, אם זה שילוב הצבעים, הגוון של העץ, החלקות של התיבה והעבודה שלא רואים שום בורג, או נקודת חיבור, כל אלה מתחברים יחד לכדי תוצאה פנטסטית, בוודאי ברמת המחיר הזו.
ביחס לדגם הפסיבי, בדגם ה-BR03 BT, ישנם כמה שינויים. השינוי הבולט ביותר הוא המעבר של הפורטים מהדופן הקדמי לאחורי. כשהפורטים נמצאים מלפנים קל יותר למקם את הרמקול בחלל, מכיוון שיש פחות השפעה של המרחק מהקיר האחורי. אני משער שהשינוי נובע מהבחירה למקם את המגברים, או חלק אחר כלשהו, בתחתית התיבה.
שינוי נוסף הוא בעיצוב הגריל, שהינו אליפסי ולא מלבני כמו בדגם הרגיל. אני חושב שזה תורם לעיצוב יותר קליל ונעים לעין. גם בגריל ישנה מחשבה על הצבע, שמגיע בצבע אפור שמשתלב נהדר עם שאר הצבעים של הגימור.
השינוי האחרון הוא השילוב של נורת חיווי בפינה הימנית העליונה של הרמקול המוגבר. הנורה דולקת באדום במצב Stand By. כשהרמקולים דלוקים הנורה דולקת בצבע שונה כתלות בכניסה הנבחרת. כניסת BT דולקת בכחול והיא מהבהבת כשהרמקולים נמצאים במצב של Pairing, לעומת כחול רציף כשהם מחוברים למקור BT כלשהו.
ה-Triangle Borea BR03 BT מגיעים עם רגליות שניתן להדביק בתחתית, על מנת לבודד אותם מהמשטח עליו הם מונחים.
ה-Borea BR03 BT הם רמקולים מדפיים בהחלט גדולים, רמקולים כאלה ראויים להיות מוצבים בחלל מגורים ולא ירגישו קטנים או מצעוצעים כלל.
הרמקולים מגיעים עם שלט. השלט הינו פלסטי ופשוט, אך ביחס לשלט שמצורף אל רמקולי ה-LN01A, מדובר בשלט מרשים יותר.
לסיכום החלק הזה, העיצוב ואיכות הבנייה של ה-Triangle Borea BR03 BT הם ללא דופי ברמת המחיר הזו.
שליטה וחוויית שימוש
השליטה ב-Triangle Borea BR03 BT מתחלקת לשליטה באמצעות הפאנל האחורי ושימוש בשלט המצורף. השליטה בעזרת הפאנל האחורי מתבצעת בעזרת בורר העוצמה, סיבוב שלו משנה את העוצמה בעוד לחיצה עליו מעבירה בין הכניסות השונות. בורר העוצמה בנוי כך שאין לו מינימום או מקסימום, כך שלא ניתן לדעת על איזו עוצמה נמצאים כרגע.
בעזרת השלט נפתחות מספר אופציות שליטה נוספות. יש Tone Control שמאפשר לכוונן את הבס והטרבל. לחיצה על EQ Reset, מחזירה את המצב לברירת המחדל. חבל שאין כפתור ייעודי לכל כניסה.
פונקציונליות נוספת היא יכולת ה-Loudness, שההפעלה והכיבוי שלה מתבצעות על ידי לחיצה ארוכה על ה-Bass+ או ה-Bass-. יכולת זו מוסיפה הדגש בס וטרבל בעוצמות ניגון נמוכות, על מנת לכפר על אובדן הדינמיות.
חוויית השימוש היא פשוטה וידידותית בסך הכל, אך כן מצאתי בה שני חסרונות עיקריים. חוסר החיווי בנוגע לעוצמת הניגון יכול להוביל למצב של הפעלה בעוצמה גבוהה מידי. החסרון השני הוא חוסר היכולת לקבוע את המיקום של הרמקול המוגבר, הוא יכול להיות רק רמקול ימין ולכן אם שקע החשמל שלכם נמצא בצד השני, או המקורות שתרצו לחבר, מדובר כאן בחוסר נוחות.
מבחן ההאזנה
במבחן ההאזנה ניסיתי לבחון כמה שיותר מהיכולות השונות של ה-Triangle Borea BR03 BT, לכן מבחן ההאזנה הפעם מחולק לכמה וכמה חלקים. הרמקולים הגיעו אלי חדשים לחלוטין, לכן רציתי להריץ אותם מעט. במשך יומיים הם ניגנו במהלך כל היום.
ביצועים ב-Bluetooth
בחלק הראשון בחנתי את ביצועי הרמקולים בחיבור Bluetooth. התחלתי מחיבור זה מכיוון שהוא מופיע בשם של הרמקולים ולכן מבחינתי היצרן מכוון אליו בתור החיבור הראשי. חיברתי את ה-iPad שלי בתור מקור והזרמתי תכנים משירות Tidal. כאן אני רוצה להזכיר שמוצרי Apple אינם תומכים במקודדי Bluetooth מתקדמים כגון aptX או LDAC, לכן ההעברה כאן התבצעה בעזרת המקודד AAC.
פתחתי את המבחן עם קטע ג׳אז נהדר שגיליתי לאחרונה. לקטע קוראים Beatitudo של Mashti, Bjorn Edqvist ו-Deep Dive Corp. קטע החצוצרה בהתחלה מרחף בעדינות באוויר ואז מתחיל התיפוף, הבס מפתיע בעומק והפאנצ׳יות. האווירה ממלאת את במת הסאונד, שנשמעת גדולה, רחבה ועמוקה. הפסנתר מבצבץ בקטע ונשמע מעודן ומופרד היטב. רמת הניקיון מרשימה, הפרזנטציה מאוזנת ורגועה, אך ממש לא רגועה מידי. בחלק השני של היצירה מצטרפת הגיטרה החשמלית, שנשמעת נקיה ומלאה ברגש.
מכאן המשכתי לקטע ג׳אז אנרגטי יותר, בחרתי בקטע The Window של Avishai Cohen Trio, מתוך האלבום הופלא שלהם, Shifting Sands. בקטע הקצבי הזה, הסאונד של ה-BR03 BT הדוק ואנרגטי, אך בקטע הזה התחלתי להרגיש שהבס מעט מוגזם ולא מאוזן. ל-BR03 BT יש תיבה מאוד עמוקה לכן המרחק מהקיר האחורי היה רק 35 ס״מ ועם הפורטים האחוריים יכול להיות שזה לא היה מספיק רחוק.
כאן באה לידי ביטוי יכולת ה-Tone Control. אודיופילים רבים רואים ב-Tone Control כמשהו ״שלילי״ ולא ״טהור״, אבל מה לעשות שממש לא אצל כולם יש חדרי האזנה ייעודיים ואקוסטיים ואצל אנשים רבים יש מגבלות לגבי איפה הם יכולים להעמיד את הרמקולים. עבור אנשים כאלה, יכולות Tone Control יכולות להיות ההבדל בין מוצר מדהים למוצר, שלא ניתן ליהנות ממנו. הורדה של שתי שנתות של הבס עשתה הבדל עצום. עכשיו הבס מוגדר היטב ומאוזן עם הפסנתר. כעת יכולתי גם להגביר יותר וליהנות גם מניגון בעוצמות גבוהות בהרבה. בחלק השני של היצירה היא הופכת להיות מורכבת, כאן ה-Triangle מפגינים יכולת הפרדה מעולה, הפסנתר, הבס והתופים כל אחד מהם נמצא במקום שלו, בלי שהם מתערבבים אחד עם השני.
מכאן עברתי לקצת ווקל ובחרתי באחת הזמרות הכי מיוחדות שיש, Kovacs ההולנדית, מתוך אלבומה החדש, Child Of Sin. פתחתי בקטע Goldmine, שזו יצירת אינדי פופ אפלה, כמו ש-Kovacs אוהבת. רמת הפירוט בקול של Kovacs לא משאירה מקום לספק. הווקל ממורכז ומופרד נהדר מהמקצב שנשאר מעט מאחור. היצירה הזו כוללת מידי פעם שילוב של כינורות, שגם הם מופרדים ומפורטים. העברה אנרגטית עם מידת עידון נכונה.
המשכתי לשיר הנושא של האלבום, Child Of Sin. השירה של Kovacs פשוט חודרת ללב, כל מילה והברה שלה מאוד ברורה. הפרדת הווקל מהמקצב והפסנתר היא טובה מאוד. בפזמון ישנה עליה של המקצב ושילוב כלים נוספים, כאן הייתה מעט ירידה ברמת הניקיון והפרדה. אפקט הבס ״המלוכלך״ מעט התערבב עם הווקל. בחלק השני של השיר שר Till Lindemann, הסולן המיתולוגי של רמשטיין. הקול העמוק של Till מועבר במלוא העוצמה ונשמע מפורט גם כשהוא לוחש. הווקל מאוד ברור ותופס את הבמה כולה.
את פינת הרוק של מבחן ההאזנה הפעם תופס האומן הבלגי, Warhaus. הקטע שבחרתי נקרא Time Bomb מתוך האלבום Ha Ha Heartbreak. זהו קטע רוק קולנוע ואווירתי. הבס כולל פירוט טוב ומרגישים שכבות שונות של תופים. האפקטים של הכינורות מופרדים ונקיים וכך גם הפסנתר שמגיח מידי פעם. הווקל ממורכז ומופרד יפה משירת הליווי. זהו קטע דיי מורכב עם הפקה שכוללת לא מעט שכבות וה-Triangle Borea BR03 BT מתמודד איתו כראוי.
את המשבצת של הקטע האלקטרוני תופסת הפעם היצירה Pesa של הכנר האיטלקי, Lino Cannavacciuolo. כאן ה-BR03 BT מפגינים הדיקות טובה בבס. האפקטים הקטנים שפזורים על פני כל הבמה מופרדים וקל להבחין במיקום שלהם. הכינור מלא ונקי. ההעברה הכללית מאופיינת בדיוק, פירוט ועידון מרשימים. הבמה הינה רחבה.
מכאן עברתי לקטע האקוסטי Desert Star של Mark Wilkinson. פריטת הגיטרה מרגשת וכוללת מידת פירוט טובה. הווקל מופרד וממורכז. יש מידת ניקיון טובה מאוד בווקל, קל להבחין בכל הברה של מה שנאמר. הפרזנטציה של הקטע הזה היא רגועה ונעימה, אך אם להיות ממש קטנוני, הייתי רוצה עוד קצת ריכוך ביצירה הזו.
הקטע שבחרתי לסיים בו את החלק הזה שייך ללהקת הפופ-רוק הנורווגית, Madrugada, לקטע קוראים Help Yourself To Me. הבמה מלאה מקצה לקצה עם שכבת בס נעימה מאוד שמהווה את הבסיס עליו מונח כל הקטע. הווקל גדול, ממורכז ומאוד מרגש. יש המון אנרגטיות וניקיון בהעברה של ה-Triangle בקטע הזה.
ביצועים עם סטרימר חיצוני
בחלק הזה עברתי לחיבור מקור פיזי, חיברתי את הסטרימר טרנספורט שלי, ה-Lumin U2 Mini בעזרת כבל קואקסיאלי של חברת Boaacoustics מדגם Blackberry אל ה-Triangle Borea BE03 BT. ניגנתי שוב קטעים שהאזנתי אליהם דרך ה-BT, על מנת להתרשם מההבדל. ראשית אציין שלא פשוט לעשות A\B Test מכיוון שמעבר הכניסות לוקח זמן (כיוון שאין כפתור ייעודי) ובנוסף החיבור הקואקסיאלי מנגן משמעותית חזק יותר כאשר עוצמת המגבר זהה ביחס לכניסת ה-Bluetooth.
בכל זאת, מה שהצלחתי להתרשם הוא שיש שיפור דיי משמעותי בסאונד. חזרתי לקטע Help Yourself To Me של Madrugada. הפרזנטציה מתמלאת באוויר, הסאונד גדול יותר. יש יותר פרטים בבס ותחושה של יותר שכבות ביניים. הווקל מקבל יותר עידון והיצירה מרגישה מאוזנת יותר.
הקטע השני שחזרתי אליו הוא Child of Sin של Kovacs. הפרזנטציה הרגישה לי רגועה ואוורירית יותר. הווקל כולל ניואנסים נוספים והוא מלא בעוצמה. הפזמון עובר עם רמת ניקיון טובה יותר. קולו של Till הוא עוד יותר עמוק וגם יותר נקי. הפרזנטציה גדולה יותר ומאפשרת לנגן בעוצמות גבוהות יותר.
ביצועים עם ממיר חיצוני
בחלק הזה עקפתי את הממיר הפנימי ב-BR03 BT. חיברתי את הנגן Lumin U2 Mini אל הממיר Ayre QB-9 DSD באמצעות כבל USB של חברת Nordost מדגם Blue Heaven ואת הממיר חיברתי אל ה-Triangle Borea BE03 BT בעזרת כבלי RCA של חברת QED.
חזרתי שוב לשיר Child of Sin של Kovacs. הרגשתי עלייה נוספת בעוצמה והדרמטיות של הפרזנטציה. הבס נקי יותר ומתפזר על פני כל הבמה. יש שיפור נוסף בהפרדת הווקל ורמת פירוט טובה יותר. הבמה רחבה ועוטפת יותר. גם בפזמון יש יותר ניקיון, עוצמה והפרדה טובה יותר.
פונקציית ה-Loudness
כאן חזרתי אל חיבור ה-Bluetooth ואל הקטע Help Yourself To Me של Madrugada. הורדתי את עוצמת הניגון לעוצמה חלשה ושיחקתי עם פונקציית ה-Loudness. אני אישית אוהב מאוד להאזין בעוצמות נמוכות, אך רוב המערכות אינן מצליחות להפיק סאונד חי ומהנה בעוצמות אלה. פונקציית ה-Loudness בהחלט באה לעזרה. בלעדיה הבס כמעט ולא קיים, אך כשמדליקים אותה, המוזיקה פשוט מתעוררת לחיים וה-BR03 BT מספקים סאונד מהנה באופן משמעותי יותר. כך שהמסקנה שלי היא שמדובר ביכולת חשובה שמשפיעה ומספקת חוויית האזנה מספקת יותר באופן משמעותי בעוצמות ניגון נמוכות.
ביצועים עם תכני טלוויזיה
מכיוון שה-Triangle Borea BE03 BT הם רמקולים מדפיים גדולים והם הרשימו אותי ביכולת שחזור בס עמוק, רציתי לבחון אם מדובר באופציה טובה לחיבור לטלוויזיה, כלומר לתחליף ראוי לסאונדברים. חיברתי את ה-BR03 BT באמצעות חיבור Bluetooth אל המסך LG OLED E8.
ניגנתי את שני הקטעים הקבועים שלי של ״דברים מוזרים״ בנטפליקס. תחילה הפרק הראשון של הסדרה. הפתיח כולל מוזיקה עוטפת עם שימוש בסינטיסייזר. רמת הפירוט מרשימה הבמה רחבה וגבוהה. הבס עמוק ופאנצ׳י. מיד אחרי הפתיח יש סצנה בה מצלמה נעה על פני הצריף של השריף הופר, בזמן שהטלוויזיה דלוקה. ה-BR03 BT מצליחים לשחזר במדיוק את המיקום של הטלוויזיה ביחס לתנועת המצלמה.
בפרק 8 בעונה השלישית, מפלצת ענקית רודפת אחרי חבורת המתבגרים בתוך קניון. המפלצת נכנסת לקניון דרך תקרת הזכוכית וניתו לשמוע את הפרטים הקטנים בהתנפצות של הזוכוכית לרסיסים. הווקל מאוד ברור והצעדים של המפלצת נעים באופן מדויק על פני הבמה. הבס בהחלט מרשים ביחס לרמקולים מדפיים, זה מורגש גם בצעדים של המפלצת וגם בזעקה שלה.
ה-Triangle Borea BE03 BT כוללים מקודד התומך ב-Low Latency ואכן בניגוד ללא מעט רמקולים, שמיועדים בעיקר לסטריאו, לא הרגשתי בשום השהייה בין הוידאו לסאונד.
לסיכום ביצועי הסאונד בחיבור לטלוויזיה, ה-Triangle Borea BE03 BT מספקים במה נהדרת, עם Imaging נכון, ווקל ברור וסאונד גדול ודינמי. עדיין הייתי ממליץ לא להסתפק בחיבור ה-BT ולחבר את הטלוויזיה בחיבור אופטי, בנוסף עבור חובבי הקולנוע המושבעים, הוספה של סאבוופר יכולה לספק עוד פאנץ׳ ואנרגיה.
סיום מבחן ההאזנה
לאחר שסיימתי להתרשם מהרמקולים הגיע החלק המהנה של מבחן ההאזנה, החלק בו אני נרגע ופשוט שם איזו מוזיקה טובה בשביל ליהנות ולא להיות ״דרוך״ מידי. אז חזרתי אל ה-Bluetooth והזרמתי כמה קטעים מתוך האלבום האודיופילי הנהדר, Contact Myself 2.0 של הזמרת, הכותבת והגיטריסטית, Katja Werker. זהו אלבום אקוסטי שהוקלט באולפני Stockfisch Records. גם דרך חיבור ה-BT, ה-Triangle Borea BE03 BT מצליחים לשחזר את ההקלטה המשובחת עם רמת פירוט פנטסטית בגיטרות ובווקל. הפרזנטציה רגועה ונעימה לצד הדיוק. זו הייתה דרך פשוט פנטסטית לסיים בה את המבחן.
לאורך המבחן ה-Triangle Borea BE03 BT הוכיחו עד כמה רחוק ניתן להגיע עם פורמט ה-Bluetooth. הפורמט הזה הפך לסוג של מילת גנאי בקרב האודיופילים, אך הוא התקדם פלאים בשנים האחרונות והוא מצליח לשקף גם את איכות הרמקולים וגם את איכות ההקלטה וכל זה דרך מקודד ״פשוט״ יחסית כמו ה-AAC.
עדיין ניתן לעלות לדרגת איכות גבוהה יותר תוך ניצול החיבורים הפיזיים של ה-Triangle Borea BE03 BT. חברו להם נגן טרנספורט דיגיטלי או ממיר חיצוני ותוכלו לנצל עד תום את הפוטנציאל הגבוה של הרמקולים המוגברים המעולים האלה.
למי ה-Triangle Borea BR03 BT יכולים להתאים?
אל תתנו למילה Bluetooth, או למחיר היחסית צנוע להטעות אתכם. כמו שהדגם הלא מוגבר של ה-Borea BE03, הינו מהרמקולים בעלי התמורה הגבוהה ביותר למחיר, כך גם ה-Triangle Borea BE03 BT. מדובר כאן ברמקולים מדפיים גדולים, כאלה שלא יתקשו למלא סלון ישראלי.
מבחינת ההצבה של הרמקולים האלה, בגלל הפורטים האחוריים שלהם, אם תציבו אותם קרוב מידי לקיר, הבס יכול להיות מעט חזק מידי. כאן נכנסת לתמונה יכולת ה-Tone Control, שתאפשר לכם לכוונן את היחסים בין הבס לטרבל, עד לתוצאה הנכונה עבורכם ועבור חלל ההאזנה שלכם.
עבור מי שמחפש מערכת בתקציב שפוי ואינו רוצה להסתבך במגבר נפרד, ה-Triangle Borea BE03 BT יכולים להיות פתרון מצוין, שגם מספק אפשרויות לשדרוג עתידי על ידי הוספת מקור חיצוני איכותי.
לסיום, אם כבר הצבתם את ה-Triangle Borea BE03 BT בסלון ליד הטלוויזיה שלכם, אל תהססו לחבר את הטלוויזיה אל הרמקולים האלה, ביצועי הקולנוע שלהם יתחרו בקלות בסאונדברים, וגם ינצחו אותם בלא מעט קטגוריות כמו גודל במה ו-imaging מדויק.
סיכום
עם ה-Triangle Borea BR03 BT חברת Triangle לקחה את אחד הדגמים הפופולריים ביותר שלהם בקרב הרמקולים הפסייבים והפכו אותם למוצר מודרני, עם הגברה מובנת, תמיכה ב-Bluetooth ושלל יכולות חיבור עבור מקורות חיצוניים, תוך שמירה על העיצוב ואיכות הבנייה המצויינת.
עם הגברה של 60W לערוץ, התוצאה היא רמקול מדפי גדול ואיכותי, שיכול לנגן בקלות בעוצמות גבוהות ולא יתקשה למלא חלל של סלון ישראלי ממוצע.
כבר דרך חיבור ה-Bluetooth תקבלו תוצאה מפורטת ומרגשת עם בס עוצמתי ומפתיע. יכולת ה-Tone Control תאפשר לכם לכוונן את הסאונד על פי טעמכם וחלל ההאזנה שלכם ואילו פונקציית ה-Loudness, תספק לכם חוויית האזנה דינאמית ומהנה גם בעוצמות ניגון נמוכות.
בהמשך, אם תוסיפו מקור חיצוני איכותי, תוכלו לשפר את הביצועים עוד יותר. לסיום, ה-Triangle Borea BR03 BT מספקים תוצאה מצוינת גם בחיבור אל טלוויזיה ויכולים להוות תחליף מעולה לסאונדבר.
בשורה התחתונה ה-Triangle Borea BR03 BT הם אחת ממערכות הרמקולים המוגברים המשתלמות והמעוצבות ביותר בשוק.
מחיר: 3,290 ₪ – מחיר השקה, המחיר הקבוע יהיה: 3,990 ₪
אחריות: שנה
המערכת ששימשה אותי לסקירה:
סטרימר: Lumin U2 Mini
ממיר: Ayre QB9-DSD
טלוויזיה: LG OLED E8
כבלים:
כבל USB בין ה-Lumin U2 Mini לממיר: Nordost Blue Heaven
כבל קואקסיאלי לבחינת הממיר: Boaacoustics Blackberry