fbpx
חדשות וסקירות בנושא סרטים, מוזיקה, ציוד אודיו וקולנוע ביתי
חיפוש
  • Cary Audio SLI-100 ו-DMS-650: סקירה למגבר מנורות ונגן רשת

    הפעם קיבלנו לסקירה מגבר משולב מנורתי מדגם Cary Audio SLI-100 ונגן רשת, כלומר סטרימר משולב עם ממיר, Cary Audio DMS-650.

    זו ההזדמנות הראשונה שלנו להתרשם ממוצרי חברת Cary Audio האמריקאית ואנחנו מודים ל״ברנד אודיו״ על כך שסיפקו לנו את המכשירים הללו לצורך סקירה.

     Cary Audio SLI-100
Cary Audio DMS-650

    השורה התחתונה

    Cary Audio SLI-100

    ה-Cary Audio SLI-100 הינו מגבר מנורות מרשים בעל עיצוב וינטג׳, איכות בנייה מעולה וסאונד עצום ותלת ממדי

    מה אהבנו
    • עיצוב וינטג׳ סימטרי וסולידי
    • שימושיות אינטואיטיבית
    • זמן התחממות קצר של 3 דקות בלבד
    • סאונד עצום, תלת ממדי ובעל בס עמוק
    • מאוזן ונותן תוצאה טובה בכל הז׳אנרים
    • מצטיין במוזיקת Ambient
    נקודות לשיפור
    • הכלוב המסיבי של המנורות גורם למראה מגושם מעט

    Cary Audio DMS-650

    ה-Cary Audio DMS-650 הוא נגן רשת מודרני, המציע תמיכה מלאה בכל המקורות המודרניים וכולל סאונד אנרגטי

    מה אהבנו
    • עיצוב סולידי ואיכות בנייה מצוינת
    • מסך מרשים, צבעוני וחד
    • תמיכה נרחבת – Spotify Connect, Tidal Connect, Roon Ready ו-AirPlay
    • יכול לשמש כנגן, ממיר, או סטרימר בלבד
    • סאונד אנרגטי, קדמי עם בס מרשים
    נקודות לשיפור
    • אין מצב Fixed Volume מובנה, שמבטל את השליטה בווליום.
    • חסרות כניסת USB Audio ו-HDMI ARC


    סקירת וידאו

    על חברת Cary Audio

    חברת Cary Audio הוקמה בשנת 1989 בצפון קרולינה, ארה״ב. מקים החברה היה Dennis Had, שפרש ממנה בשנת 2009. כל המניות של Dennis נקנו בידי שותפו, Billy Wright, שמכהן עד היום כנשיא החברה. חברת Cary Audio מתגאה בהיותה חברה בבעלות פרטית, המייצרת את כל מוצריה באופן ידני במפעלה בארה״ב.

    חברת Cary Audio מגדירים את עצמם כיצרן ציוד אודיו High Performance, הביטוי הזה מייצג את הפילוסופיה של החברה בכל הנוגע לעיצוב, הביצועים והתמחור של מוצרי החברה. Cary Audio ידועים קודם כל בזכות מגברי המנורות של החברה, אך קו המוצרים הנוכחי של החברה כולל גם מגברי Solid State וגם מגוון נגנים דיגיטליים.

    העומדים למבחן: Cary Audio SLI-100 ו-Cary Audio DMS-650

    Cary Audio SLI-100

    ה-Cary Audio SLI-100 הינו מגבר משולב מנורתי מלא, המבוסס על 4 מנורות הספק מסוג KT150. שאר הנורות הן 2 נורות מסוג 6922 עבור קדם המגבר ו-2 נורות מסוג 6SN7 עבור Pre-Driver/Phase Inverter. ההספק של המגבר הוא 100W לערוץ בטופולוגיית Class A\B.

    Cary Audio SLI-100

    המגבר הינו אנלוגי לחלוטין וכולל 4 זוגות של כניסות RCA, בנוסף ליציאת RCA עבור חיבור סאבוופר. בפאנל הקדמי של המגבר תמצאו גם כניסת אוזניות.

    Cary Audio SLI-100

    ה-Cary Audio SLI-100 מתאים לרמקולים עם עכבה של 8 אוהם או 4 אוהם, כאשר כל ערוץ מגיע עם סוויץ׳ אשר מאפשר לבחור את העכבה של הרמקול המחובר. מבחינת הגימור, שלדת המגבר מצופה באבקה שחורה ופלטה קדמית מאלומיניום כסוף, או שחור לבחירתכם. המגבר מגיע עם כלוב הגנה מסיבי למנורות, שיעזור לכם לשמור עליהן מילדים, או חיות מחמד סקרניות.

    Cary Audio SLI-100

    Cary Audio DMS-650

    ה-Cary Audio DMS-650 הינו נגן רשת, או בשמו המקצועי סטרימר משולב עם ממיר. ה-DMS-650 מבוסס על ממיר מסוג AK4497EQ VERITA DAC, הוא תומך ב-32bit / 768kHz PCM, DSD512 ופענוח מלא של MQA. בנוסף ישנה יכולת upsampling עד ל-PCM 768kHz, או מ-PCM ל-DSD.

    בצד הסטרימר, ה-DMS-650 מציע תמיכה נרחבת הכוללת Spotify Connect ו-Tidal Connect (לאחר שדרוג תוכנה) לצד תמיכה ב-Qobuz, vTuner ו-AirPlay. בנוסף ה-DMS-650 הינו Roon Ready. גרסת ה-Bluetooth הנתמכת הינה 4.0 עם מקודד aptX® HD. החיבור לרשת יכול להתבצע על ידי חיבור קווי או Wifi.

    Cary Audio DMS-650

    גם בנושא הכניסות והיציאות, ה-Cary Audio DMS-650 מפנק במפרט מרשים. רשימת הכניסות הדיגיטליות כוללות: כניסה אופטית, 2 כניסות קואקסיאליות וכניסת AES/EBU. ישנן 3 כניסות USB לחיבור התקנים חיצוניים וחריץ לכרטיסי זיכרון מסוג SD. הכניסות שבולטות כאן בחסרונן, הן כניסת USB לחיבור מחשב, או מקור חיצוני כלשהו ויציאת HDMI תומכת ARC לחיבור קל לטלוויזיה.

    מבחר היציאות האנלוגיות כולל יציאת RCA ויציאת XLR מאוזנת. אם תרצו להשתמש ב-DMS-650 כסטרימר בלבד, תוכלו להשתמש באחת משתי היציאות הדיגיטליות, אחת אופטית ואחת קואקסיאלית.

    Cary Audio DMS-650

    ה-Cary Audio DMS-650 מגיע בתיבה מאלומיניום מוברש בגימור כסוף או שחור, תואם למגבר ה-SLI-100.

    עיצוב ואיכות בנייה

    נתחיל מהמגבר. עיצובי מגברי המנורות נעים בין קלאסים לבין מודרניים. בעיצובים המודרניים, המנורות משולבים באופן, שכלל לא נראה מבחוץ שיש שימוש במנורות. ישנם גם עיצובים המשלבים בין עיצוב מודרני נקי, אך גם מספקים חלון כלשהו שכן מאפשר הצצה למנורות. ה-Cary Audio SLI-100 הינו מגבר מנורות בעל עיצוב קלאסי ופתוח. חובבי הוינטג׳ בהחלט יעריכו את הפשטות, האלגנטיות ומתן הכבוד הראוי למנורות, מכיוון שעיצוב כזה מאפשר להציג אותן במלוא הדרן.

    Cary Audio SLI-100

    בפאנל הקדמי תמצאו את כפתור ההדלקה, שלושה בוררים, אחד עבור בחירת הכניסה, הבורר המרכזי עבור בחירת העוצמה ובורר של balance. בצד הימני ישנה כניסת אוזניות וכפתור, שמעביר בין יציאת הרמקולים ליציאת האוזניות.

    המגבר בנוי באופן סימטרי לחלוטין, כאשר בכל צד ישנן חצי מהמנורות.

    Cary Audio SLI-100

    גם מערך הכניסות הינו סימטרי לחלוטין, כאשר כל ערוצי שמאל נמצאים בצד אחד וערוצי ימין בצד השני ולא כל כניסה בנפרד. אני מוצא המון יופי בסידור הסימטרי להפליא הזה.

    Cary Audio SLI-100

    המגבר מגיע עם כלוב מתכתי מסיבי וכבד, המאפשר לכסות מלמעלה את כל החלק של המנורות והשנאיים ובכך לשמור עליהם מנזק. בחלקו העליון של הכלוב ישנו לוגו גדול של Cary Audio.

    כשמרכיבים את הכלוב על גבי המגבר, הוא מאבד המון מהחן שלו ומרגיש דיי מגושם. המטרה של הכלוב היא כמובן להגן על המנורות, כך שזה נתון לבחירתכם, יופי, או פרקטיות.

    Cary Audio SLI-100

    כעת נעבור לנגן, ה-Cary Audio DMS-650 מגיע בתיבת אלומיניום מרשימה, שמשדרת יוקרה. גולת הכותרת מבחינת העיצוב של ה-DMS-650 היא ללא ספק המסך במרכז הפאנל הקדמי. אני חייב לציין שמדובר באחד המסכים הטובים ביותר שיצא לי לראות מוטמעים בסטרימר. המסך בהיר וחד ומציג המון אינפורמציה המחולקת בצורה טובה עם שימוש בצבעים שונים. התמונות של האלבומים נראות מעולה, עם רמת פירוט מרשימה.

    Cary Audio DMS-650

    הפאנל הקדמי נקי ואלגנטי, משמאל למסך תמצאו רק את כפתור ההדלקה והלוגו של Cary Audio, מימין למסך ישנה כניסת USB, חריץ לכרטיס SD, חיישן IR עבור השלט ואת הכיתוב של הדגם של הנגן.

    הפאנל האחורי מציג סדר מופתי, עם חלוקה ברורה לקטגוריות כגון כניסות דיגיטליות, יציאות דיגיטליות וכו.

    Cary Audio DMS-650

    החלק המשותף בעיצוב של שני המכשירים מתחבר לי מאוד לפילוסופיה של Cary Audio, זהו מותג שמה שמעניין אותם הוא לייצר מכשירי אודיו בעלי ביצועים גבוהים. לא תמצאו כאן קישקושים מיותרים, או bling bling למיניהם. במקום זאת, יש כאן עיצוב תעשייתי ופרקטי עם איכות בנייה מעולה, המשלבת חומרים איכותיים. זה מה שהייתי מכנה כ-No Bullshit Audio.

    שימושיות ושליטה

    השימושיות ב-Cary Audio SLI-100 הינה פשוטה וידידותית במיוחד, מדליקים את המגבר, בוחרים את הכניסה ועוצמת הניגון ופחות או יותר זהו. על פי המדריך למשתמש של המגבר, Cary Audio מציינים שזמן התחממות של המגבר הינו 3 דקות. כך שעדיף לחכות כמה דקות לפני שמתחילים להאזין.

    למגברי מנורות יצא שם רע מבחינת פליטת חום. אז אומנם אם תקרבו את ידכם אל מנורות ההספק תרגישו מעט חום, יחד עם זאת לא מדובר כאן במשהו יוצא דופן ונתקלתי בלא מעט מגברים טרנזיסטוריים, שפלטו יותר חום. ה-SLI-100 הינו מגבר בתצורת Class A\B וכנראה שזו אחת הסיבות לכך שהוא אינו מתחמם יתר על המידה.

    את השליטה בנגן הרשת, Cary Audio DMS-650, תעשו בעיקר דרך האפליקציה הייעודית מבית Cary Audio. המכשיר מגיע גם עם שלט, אך הוא לא סופק לי לצורך הסקירה. דעתי על האפליקציה מתחלקת לשניים. מסך הניגון הינו צבעוני ושמח, הוא כולל הרבה מידע ויחד עם זאת אינטואטיבי, יש אפשרות לראות את איכות הקובץ המנוגן, לעשות upsampling, לשנות את הווליום וכו׳. הכפתור הצבעוני בחלק התחתון של המסך, מחליף את סגנון התצוגה במסך של ה-dms-650. האפשרויות הן, רקע כחול, רקע לבן ומסך ללא תמונת אלבום, המציג את הנתונים של הקובץ בהרחבה.

    Cary Audio DMS-650

    לעומת זאת מסכי ההגדרות השונים הרגישו לי פחות אינטואיטיבים, למשל ההגדרה החשובה מבחינתי בנגן מסוג כזה היא הגדרת העוצמה כ-Fixed Volume, בכדי שהמגבר יהיה זה ששולט בעוצמה. הגדרה זו לא קיימת במסכי ההגדרות ב-DMS-650. במקום זאת, לאחר קריאה של המדריך הבנתי שיש לכוון את הווליום לעוצמה מקסימלית ואז הנגן עובר למצב של Pure Audio.

    בסך הכל, ברוב המוחלט של הזמן לא באמת מתעסקים עם מסכי ההגדרות, כך שנוחות מסכי הניגון היא המכרעת. מכיוון שה-Cary Audio DMS-650 תומך ב-Spotify Connect והוא גם Roon Ready, ברוב הסקירה השתמשתי בממשקים אלה ועקפתי את האפליקציה בכל מקרה.

    התמיכה ב-Tidal Connect נוספה ממש לאחרונה למכשיר ה-DMS של החברה. תחילה לא הצלחתי לגלות את המכשיר מאפליקציית ה-Tidal. בסוף התברר לי שבפעם הראשונה יש להיכנס ל-Tidal Connect מהאפליקציה של Cary Audio. לחיצה על Tidal Connect, פותחת את Tidal ומהרגע הזה המכשיר כן מזוהה מאפליקציית Tidal.

    הקסם המנורתי

    לפני שנעבור למבחן ההאזנה, אי אפשר לסקור מגבר מנורתי בלי להתייחס לפחות בקצרה לטכנולוגיה הוותיקה הזו. יש שיגידו שמזמן תם זמנה ויש שיגידו שזו הטכנולוגיה שמשחזרת את הרגש של המוזיקה, כמו שאף מגבר מודרני ו״קר״ לא מסוגל. כמו כמעט תמיד כשיש דעות קיצוניות ומנוגדות, האמת היא איפשהו באמצע.

    מגברי מנורות זקוקים לטיפול מעט יותר זהיר. בנוסף, בשלב מסוים, בדרך כלל כמה אלפי שעות ניגון, מגיע הרגע הזה בו תצטרכו להחליף את הנורות (מניסיון, יש להן נטייה להישרף דווקא בימי שבת או חג). מצד שני, מהניסיון שלי, לסאונד שלהם אכן יש קסם משלו. הסאונד מתבטא ברכות ובמה עוטפת ותלת ממידית. בחלק מהמקרים מדובר גם בסאונד חמים יותר, כלומר הדגש קל במיד-בס. כמובן שלא כל מגברי המנורות, או המגברים הטרנזיסטוריים נולדו שווים, אך זה בהכללה ההתרשמות שלי.

    מבחן ההאזנה

    המערכת ששימשה אותי לסקירה כללה את הרמקולים YG Acoustics Carmel 2, שחוברו אל ה-Cary Audio SLI-100 בכבלי רמקולים QED XT25, המגבר חובר לחשמל עם כבל ״רגיל״ אל מפצל חשמל Nordost QBASE QB8 Mark II, שחובר אל השקע עם כבל Nordost Red Dawn. הנגן Cary Audio DMS-650, חובר לרשת בחיבור קווי ואל המגבר בכבלי RCA של QED. השירים הוזרמו דרך Roon, בעיקר משירות Tidal.

    Cary Audio SLI-100
Cary Audio DMS-650

    את מבחן ההאזנה אני פותח מקטע מאלבום השנה שלנו בקטגוריית הג׳אז האינסטרומנטלי, Shifting Sands של הטריו של אבישי כהן. הקטע שבחרתי הוא Chacha Rom, אחד הקטעים הכי אנרגטיים באלבום. הפסנתר עדין, מרגיש הדוק ומדויק, הבס נשמע גדול, הבמה עוטפת ותלת ממדית, רמת הפירוט וההגדרה של התיפוף של רוני קספי הייתה מעולה.

    מכאן עברתי לכמה קטעי פולק רוק ומוזיקה שקטה. בקטע Monsters on the Hill של Jeb Loy Nichols, הבס רך ומתפזר באופן נעים בחלל, הווקל ממורכז, מלא ברכות ותחושה טבעית ביותר. כלי הנשיפה בקטע נשמעו לי בשרניים וגדולים ובו זמנית עדינים.

    הקטע הבא היה שיר השבוע שלנו מהשבוע שעבר, Fantasmi של Valentina BLanca יחד עם Rick Wakeman. הסאונד מרגיש גדול ועוטף. הווקל של ולנטינה נקי ומענג, הגבוהים רכים, מעוגלים ולא צורמים כלל. הפסנתר נהדר, אם להיות ממש קטנוני, הייתי רוצה להרגיש קצת יותר הפרדה בין הווקל לפסנתר. בקטע הזה בדקתי את הביצועים של Cary Audio SLI-100 בעוצמות שונות. בעוצמה נמוכה הסאונד נרגע מעט, אך עדיין שומר על גודל הבמה המרשים. בעוצמות הגבוהות, הסאונד פשוט ממלא את כל החלל, זו תחושה פשוט של לשבת בתוך בועה עוטפת של סאונד.

    אי אפשר מבחן האזנה בלי קצת Avi Kaplan, מתוך אלבום השנה שלנו בקטגוריית הסול/גוספל/אינדי רוק, בחרתי בקטע I’m Only Getting Started. הווקל של Kaplan הוא דרך נפלאה לבחון שחזור ווקל. דרך הצמד של Cary Audio, קולו של אבי נשמע מלא עוצמה, מאוזן ומדויק מהנמוכים ועד לגבוהים. הגיטרה נשארת מאחורי הווקל ומלווה אותו, בפזמון האנרגיה עולה והבס רך ועמוק. בקטע הזה שוב אני לא יכול להתעלם מהבמה העוטפת והגדולה. הבמה לא רק רחבה ועוטפת, אלא גם מאוד גבוהה, הצלילים מגיעים הרבה מעל לרמקולים וממלאים את החלל כולו.

    מגברי מנורות נחשבים באופן מסורתי טובים בווקל ובז׳אנרים ״עדינים״ כמו ג׳אז ופולק. ככל שהתקדמתי במבחן ההאזנה, הגעתי למסקנה שה-Cary Audio SLI-100, מספק תוצאה טובה ומאוזנת בשלל ז׳אנרים.

    הקטע הבא שבחרתי הוא קטע שאני מאוד אוהב, Ash+Bone של שלוש הזמרות: Sukhmani, Ajeet ו-Aisling Urwin. זהו קטע ווקל נהדר, ודרך המערכת של Cary Audio הווקל מלא אוויר עם ניואנסים רבים. מידי פעם יש בקטע בס עמוק, שעובר נהדר, ה-SLI-100 מצליחים להוציא בס עמוק ונהדר מרמקולי ה-YG Acoustics Carmel 2. האפקטים הקטנים המפוזרים על פני השיר, מורגשים ומפורטים. כל הפרזנטציה המעולה הזו עטופה ברכות נעימה ועם במה תלת ממידית וגדולה.

    מכאן המשכתי לכמה קטעים של מוזיקה אלקטרונית, למשל הקטעים הקבועים שלי The Game Has Changed של Daft Punk ו-Pesa של הכנר האיטלקי, Lino Cannavacciuolo. בשני הקטעים הללו המערכת של Cary Audio סיפקה תוצאה מאוזנת עם בס עמוק, מספיק מהיר ורמת פירוט מצוינת. אין פה שום קושי בשחזור של מוזיקה אלקטרונית עוצמתית, להפך הבמה הנהדרת של ה-SLI-100 מחמיאה ביותר למוזיקה כזו.

    כך שמבחינתי יש פה העברה מאוזנת של כל סגנונות המוזיקה שניסיתי. 

    לקראת סיום הסקירה כן הצלחתי למצוא את הסגנון שבו ה-Cary Audio מצטיינים במיוחד, וזו מוזיקת Ambient, כלומר מוזיקה אווירתית. זו מוזיקה שמאוד נשנעת על יכולת לייצר סאונד גדול ובמה מרשימה ולכן ה-Cary Audio SLI-100 מחמיא במיוחד למוזיקה זו. קטע נהדר שהכרתי לאחרונה הוא The Art Of Saying No של ההרכב Voice of Art. עם הבמה העוטפת והבס העמוק, זו חוויה אמיתית להאזין למוזיקה כזו דרך ה-Cary Audio, ככל שמעלים את הווליום הסאונד מרגיש כאילו הוא נפרד לחלוטין מהרמקולים וממלא את החדר כולו.

    בכך סיימתי את חלק מבחן ההאזנה, בימים שאחרי המשכתי להאזין למערכת, בין השאר האזנתי לאלבום הנפלא, The Story Needs an Ending, של זמרת הג׳אז הסקוטית, Louise Dodds, שבחרתי בו לאלבום השבוע שלנו. זהו אלבום קרוב למושלם מבחינתי, לצד המוזיקה והווקל המעולים גם ההקלטה היא ברמה גבוהה ביותר. הפסנתר מענג ומעודן, הבס עמוק ומדויק, הווקל ממורכז וטבעי, כשכל זה מלווה בבמה רחבה, גבוהה ועמוקה, אין דרך טובה יותר מזו לסיים את חלק הסאונד.

    השוואה בין Cary Audio DMS-650 לעומת Lumin U2 Mini עם Ayre QB-9 DSD

    על מנת לבחון את התרומה של ה-Cary Audio DMS-650 לסאונד שחוויתי, השוואתי אותו מול המקור הדיגיטלי שלי, שמורכב מהסטרימר Lumin U2 Mini יחד עם הממיר Ayre QB-9 DSD. את ההשוואה עשיתי בשתי תצורות, ראשית כששני המקורות מחוברים אל ה-Cary Audio SLI-10. ההשוואה נעשתה בעזרת Roon, שם עשיתי Group לשני המקורות, כך שהמוזיקה הועברה לשניהם באותו הזמן ורק עברתי בין הכניסות במגבר.

    ה-gain של שתי המקורות שונה, ולכן ה-DMS-650 נשמע מעט חזק יותר. מלבד כך היה לי די קשה לשים לב להבדלים בין שני המקורות כשהם מחוברים אל ה-SLI-100. לדעתי ההשפעה של מגבר המנורות על הסאונד, הריכוך של הגבוהים והבמה העוטפת, משפיעים יותר על הסאונד מאשר ההבדלים בין הנגנים.

    בחלק השני השוותי בין המקורות כשהם מחוברים אל המגבר המשולב שלי, Nagra Classic Int. כאן היה קל יותר לשים לב להבדלים. ה-Cary Audio DMS-650 מפיק סאונד אנרגטי יותר, עם בס עוצמתי יותר והוא בעל אופי סאונד קדמי יותר, נוצרה אצלי תחושה שהסאונד נדחף יותר מהרמקולים כלפי נקודת ההאזנה. לעומת זאת, השילוב בין Lumin ו-Ayre הפגין יותר ריסון, סאונד מעודן יותר ולאוזן שלי מעט נעים יותר. לשם ההגינות אני חייב לציין שהמערכת של Lumin ו-Ayre חוברה בכבלים יקרים יותר מסדרת Nordost Blue Heaven.
    פרופיל הסאונד של ה-DMS-650 מתאים מאוד לסאונד של ה-SLI-100 ואני חושב שהם משתלבים מעולה יחד.

    למי המוצרים Cary Audio SLI-100 ו-Cary Audio DMS-650 יכולים להתאים?

    מוצרי חברת Cary Audio שייכים לקטגוריית ה-High Performance של עולם האודיו. הם מיוצרים בתהליך ידני במפעל של החברה בארה״ב. זו חברה שמתמקדת בביצועים ואיכות בנייה, פחות בעיצוב צעקני ושיווק. כמובן שלא מדובר כאן במוצרים זולים, שילוב החומרים והייצור בארה״ב, הם כמובן דברים שמייקרים את המוצרים. יחד עם זאת, בהשוואה למותגים אחרים מארה״ב התמחור של Cary Audio הינו שפוי יותר.

    לטעמי המוצרים של Cary Audio פונים לחובבי אודיו, שמחפשים ביצועים גבוהים ועיצוב סולידי. אם הקטע שלכם זה סאונד גדול ועוטף, שימלא את החלל שלכם, ה-Cary Audio SLI-100, הינו מגבר שאתם חייבים לשמוע.

    Cary Audio SLI-100 ו-DMS-650: סקירה למגבר מנורות ונגן רשת

    סיכום

    ההתנסות הראשונה שלי עם מוצרי Cary Audio, הצדיקה את המוניטין של החברה האמריקאית. המוצרים של Cary Audio משדרים שקט, אמינות ואיכות, ללא קישקושים מיותרים. הגישה הזו מתבטאת בעיצוב הסולידי, איכות הבנייה הגבוהה ומעל להכל בביצועים.

    המילים, ״במה עוטפת ותלת ממדית״, חזרו על עצמן בלי סוף במהלך הסקירה, כיוון שזהו ללא ספק המאפיין הבולט ביותר של ה-Cary Audio SLI-100, אי אפשר להתעלם מהיכולת שלו למלא את כל החדר בסאונד נקי, מאוזן, רך ונעים.

    נגן הרשת, ה-Cary Audio DMS-650, הוכיח את עצמו כנגן מודרני במיוחד עם תמיכה נרחבת שכוללת Spotify Connect, Tidal Connect. Roon Ready ו-AirPlay, זאת בנוסף לפענוח MQA. המכשיר יכול לשמש גם כ-DAC עבור מקורות אחרים וגם כסטרימר בלבד, אם תרצו. כך שמדובר כאן במכשיר רב-תכלתי, שבנוי כמו שצריך. גולת הכותרת של ה-DMS-560 היא המסך הצבעוני והמרשים שיציג לכם את עטיפות האלבומים באופן בהיר וחד במיוחד.

    מחירים:
    Cary Audio SLI-100 מחיר: 27,000 ₪, אחריות: 3 שנים
    Cary Audio DMS-650 מחיר: 25,900 ₪, אחריות: שנתיים

    המערכת ששימשה אותי לסקירה:
    רמקולים: YG Acoustics Carmel 2
    כבלי רמקולים: QED XT25
    חשמל: המגבר חובר אל מפצל חשמל Nordost QBASE QB8 Mark II, שבתורו חובר אל שקע החשמל בכבל Nordost Red Dawn
    בתור מקור להשוואה, שימשו אותי:
    סטרימר
    : Lumin U2 Mini
    ממיר: Ayre QB-9 DSD
    מגבר משולב: Nagra Classic Int
    כבלי רמקולים: Nordost Blue Heaven

    Facebook
    WhatsApp
    Telegram
    Email
    Print

    כתיבת תגובה

  • MusicStorePro
  • avreviews_brand_banner2
  • avreviews facebook

    רוצים להישאר מעודכנים?

    דילוג לתוכן